Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam nie moge zaczac gry poniewaz przy kazdym logowaniu wyskakuje mi puste okienko gdzie powinna byc porada dnia. nie ma jak teo zamknac. szukalem...
Dzisiaj z rana chciałem sprzedać konie a wyszło że je kupiłem :( Czy coś się zmieniło? Zaoferowałem 300 koni po swojej stronie za rudę złota,...
Witam. Znalazłem już wcześniej ten błąd, na kartach przygód jest podany czas trwania przygody przy "Łowcy nagród" czas trwania pisze 3 d 0 godz 0...
Witam, otóż co kilka minut mam problem tego typu: "Połączenie z serwerem zostało zerwane" . Wyświetla mi się ten komunikat, po czy wraca na stronę...
mam 33 poziom pasek pd cały zielony , według moich wyliczeń powonieniem mieć kolejny poziom tak od wczoraj pisze że do kolejnego poziomu 50940...
ktos wie co jest grane?dzieje sie to na kazdej przegladarce pamiec wyczyszczona razem z cookies
Witam, mam taki problem z zalogowaniem do gry samej. Na stronce sie loguje jest wszystko okey ale naciskam "Graj" i pasek ładowania dochodzi do konca...
!!czemu nie mogę juz nikogo zaprosić na dany świat w Sellersach Wystąpił ogólny błąd. Proszę odświeżyć stronę i spróbować ponownie.
http://screenshooter.net/2444634/qdtsavx Mam taki dziwny problem jak na obrazku wyżej. Pisze, że pracuje, ale jednak śpi. Ktoś ma jakiś pomysł? bo...
Z poprzednich systemów operacyjnych mam w prawej ręce zakodowany podwójny klik myszką. Chciałem coś sprawdzić w magazynie. Odruchowo zrobiłem...
Witam :) Zauważyłam błąd w systemie bitwy, a mianowicie zaatakowałam bandytów - wszyscy zostali zabici w pierwszym ataku ale to wcale nie...
Wczoraj wieczorem kiedy pokonałem wrogą wioske nie dostałem PD tylko 2 ten sam łup z wioski. Co się stało?:mad:
Działa bez osadnika (tak sądzę bo ilość wody w studni spada, choć nie wiem czy dodaje się do magazynu), a na dodatek go nie chce mimo, że jest...
Mam błąd że zwierzęta przechodzą przez budynki i chodzą nad wodą!:confused::confused: To raczej jest jakiś błąd i nie wiem czy tylko u mnie.:(...
Jw, już chyba czwarty raz w ciągu 24h klikam 'ulepsz', zasoby znikają jak trzeba (ostatnio 250 zł + 400 marmuru), ale nie pojawia ulepszenie. Czuje...
Witam. Jest duzy problem. Rozpoczalem przygode "Dzieci sawanny" wraz z graczem Quatzelcoatl. Niestety w trakcie zabawy jak juz wybilem czesc...
?
Już był temat z brakiem pozwoleń , jednak mój problem jest inny. Podbiłam nowy teren i nie otrzymałam nowych pozwoleń na budowę :( Myślałam, ze...
Witam, mam taki powtarzający się od dziś rana problem. Geologowi włączam szukanie Marmuru, ma to trwać 30 minut. Zamykam okno z Settlersami, włączam...
Mam problem z zalogowaniem sie do gry ... pisze komunikat :Połączenie nie powiodło się ... Gram na kolonii
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.