Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Dobry wieczór. Wysłałem swojego odkrywce na poszukiwania przygody. Miał wrócić dzisiaj około godziny 23-24. Kiedy zostały mu do końca 2-3 godziny, za...
W czasie przygody "Starzy przyjaciele" po wygranej bitwie (2 fala ataku pokonująca 1 wiedzme i 1 arcykapłana mrocznego kultu), gdy generał wrócił do...
Witam, wrzucilem do kolejki budowy kopalnie zlota, lecz po chwili ja anulowalem, poniewaz chcialem najpierw co innego zbudowac. Po chwili patrze i...
Obozy banitów po zniszczeniu zaczęły się pokazywać ponownie z tym że nie podświetlają się po kliknięciu. przez przypadek na jeden z takich obozów...
Witam. Domyślam się, że nie koniecznie dobre miejsce wybrałem na wstawienie tego topka, jednak.. Podbijałem wlasnie strefę w lewym-górnym rogalu...
Witam, jak mam wyprodukować półmisek ryb?
Witam, 8-9 kwietnia udało mi się osiągnąć 23 poziom. Po odnalezieniu złóż złota zaaplikowałem wielkanocne prezenty (3x250 dowolnego złoża). Dzięki...
Witam, mam mały problem drugi tydzień z rzędu dostaje premie dzienną w postaci rudy żelaza i nie mogę jej dodać do Domu Władyki. Czy ktoś spotkał...
Bywa na moim koncie tak, że widnieje na pasku u góry jedno pozwolenie na budowe, a budować moge tylko po zburzeniu czegos.
Wczoraj wieczorem kiedy pokonałem wrogą wioske nie dostałem PD tylko 2 ten sam łup z wioski. Co się stało?:mad:
Witam mam problem taki ze nie dodalo mi 250 sztuk zloz po kliknieciu go na kopalnie a wyswietlilo mi sie ze dodalo:(
Przez przypadek zaprosilem do znajomych "Wiadomosci" kiedy zrestartowalem przegladarke konto bylo zaladowane nie do konca. Nie moglem nic robic to...
Mam problem. Zaprosiłem znajomego do przygody mroczni kapłani. Znajomy ma 31 lvl i zaakceptował zaproszenie. Widnieje u mnie jako aktywny gracz,...
Dziś przeinstalowałem Mozillę - zapomniałem hasła do gry i na jakiej skrzynce się rejestrowałem :/ - zresetowałem hasło ale nadal na znajome skrzynki...
dlaczego dostaje bany za "podszywanie sie za członka zespołu" skoro ani razu nie napisałem na czacie że jestem modem czy cos w tym stylu? to że MOD...
Mam kilka gospodarstw, w zakładce szczegóły mają one podany czas produkcji oraz czas transportu do magazynu. W tych które znajdują się bliżej...
Dostałem niedawno kupon do gry , a na następny dzień wpisałem go i nic!!!! Co to jest !!!!:mad: :mad::mad::mad:
Dnia 8.04.12 w godzinach wieczornych, odbyła się niezła burda na czacie. Część tej rozmowy zapisałem w postaci wideo. W tym czasie użytkownicy...
mieszkam w akademiku, mam wolnego neta i gra co parę minut mi rozłącza. zalogowanie od nowa trwa później kilka minut :mad: da się coś z tym zrobić?
Witam, kupiłem "lubczyk" i chciałem go następnie podarować znajomemu, lecz nie mogę. Czemu nie mam takiej możliwości po przez "menu gwiazdy" ?...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.