Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Znikła aktywna przygoda wraz z wojskiem po aktualizacji:( a razem z nią 3 generałów jeden za klejnoty po 200sz konnicy, żołnierzy, wyborowych...
mam problem bo ktos mi ukradl wszystko z magazynu a mialem duzo i strasznie mi szkoda tego... bylo po par k niektorych rzeczy co zrobic.? zostal...
Kupiłem dziś klejnoty zapomocą płatności24. W tej chwili po godzinie od transakcji nie mam ani pieniędzy na koncie, ani klejnotów...martwić się, czy...
Jak w temacie po zlikwidowaniu wyczerpanej kopalni np. Żelaza lub Miedzi nie przywraca zezwoleń budowlanych.Dlaczego .??
WITAM, dlaczego majac aktywna przygode mroczni kaplani nie moge zaczac przygody Pisankowej ? Kolega, ktory robi ze mna Mrocznych kaplanow, moze...
po zrobieniu przygody wielkanocnej (tej ze sklapu za 10 monet) nie dostaje ZDANEJ nagody, to jakis bug czy tak ma byc?
Jest 15:10 więc przerwy technicznej nie ma, zatem dlaczego nei mogę się połączyć?
Witam Gram na "małym laptopie" ... niestety "obcina mi" niektóre okienka ... np. te z budynkami i nie mogę postawić chałupy kamieniarza marmuru, czy...
witam mam pytanie czemu mi się gra nie zalancza ?loguje się do gry i nic mi nie wychodzi czy to jest wina tego uaktualnienia co dziś było robione?
Kupiłem mapę za monety zabrało mi diamenty proszę o sprawdzenie tego
Po wykonaniu pierwszej przygody z pisankami nie dostałem kolejnej misji do wykonania a wiem ze ich jest 10.
Mam problem ze złożami. geolog nie odnajduje mi nowych złóż, pomimo tego że limit nie został przekroczony. Sytuacja ciągnie się od kilku ładnych dni...
Przeszukałem forum w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie ale znalazłem jedynie 2 podobne wątki pozostawione bez odpowiedzi i zamknięte przez...
Zamiast zamykac wątek bez sensu może wypadałoby w ramach kultury wrodzonej lub chocby nabytej wczesniej odpowiedzieć na szereg pytan w nim zawartych....
Jak w temacie ... ?
nie moge sie polaczyc z serwerem od pol godziny .... wie ktos o co chodzi?? pozdr
Co jest okolo 12 wysłałem kilku odkrywców po przygody ,surka na ich wyslanie poszla ,patrze o 14 sa spowrotem ,nic nie przyniesli a surka nie wrosila...
Witam W czasie budowy studni jesli pozostawie kursor na ikonce i po jej zakonczeniu zmienia sie na studnie bez dna. Z checia wyprobowalmbym czy jest...
Zniknęła mi dzisiaj świeżo wybudowana kopalnia węgla. Zamiast niej pojawiło się ponownie pełne, nienaruszone złoże. Pozwolenie na budowę nie wróciło....
Witam. Pytanie dot. lootu usunąłem, gdyż znalazłem juz na nie odpowiedź :) Mam szybkie pytanko- - otrzymałem zaproszenie do przygody, jednak ze...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.