Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Wczoraj wszystko było bez problemu dzis naciskam przycisk PLAY i pokazuje sie Na twoim komputerze nie zainstalowano aktualnej wersji Flash....
Gdy ulepszałem magazyn jak raz kliknąłem nic się nie działo dopiero po drugiej próbie się ulepszył, stąd ta podwójna opłata
Gram już dośc długo i miewam problemy z grą na tle pozwoleń budowlanych takich jak np. jedno wolne pozwolenie budowlane, ale pomimo to niemożność...
Jak byli znajomi on line to miały zieloną kropę po aktualizacji jej nie ma. czy cuś nie tak jest ?
Powiedz mi ktoś czemu nie mogę wybudować młyna ? Klikam buduj pojawia sie ten fundament po chwili znika fundament pod budowe i nic :/ A później drugi...
nie działa mi przycisk gran na stronie głównej settlers. co mogę zrobić żeby wejść na wyspę ?
witam.dnia12.04.2012 mieli aktualizacje i do dnia dzisiejszego nie moge sie zalogowac!!!!!!!!!!!!!!!!!to jest zenujace w taki sposob to klijentow...
http://screenshooter.net/5163839/brfgbgl przeczytajcie sami i powiedźcie czego mi tu brakuje, aby wykonać to zadanie.... wcześniej miałem 900...
W związku z tym że moderatorzy mają lat 15 i poczuli siłę banów (napisałem do suportu) ponieważ nie wiedziałem że jak ciebie zbanują to nie masz...
Nie zaliczona przygoda Pisankowa Witam. Dziś robiłem przygodę Pisanki w Górach, po wyszukaniu wszystkich pisanek zostałem przeniesiony z na...
Witam! Chciałbym zapytać czy ktokolwiek ma problemy z wejściem do gry tj. przycisk "Graj" jest nieaktywny. Dodam że pozostałem elementy na...
W "Magazyn prowiantu", rozpocząłem produkcje "Pas narzędziowy" gdy już się ukończył użyłem go na "Dom władyki". niestety 50 narzędzi nie otrzymałem.
Witam, mam wybudowaną chatę drwala liściastego i nie widzi on złóż drewna z drzewa liściastego, chociaż ma je pod nosem. Problem przedstawiam...
Witam, mam następujący problem. Otóż nie mogę dodać złóż (150 żelaza, 250 żelaza, 1000 wody) do domu władyki. W przypadku pozostałych surowców,...
Postawiłem kopalnie złota na złożu o pojemności 300jednostek. Dlaczego po wydobyciu całego złoża (oraz zburzenia kopalni) wydobyło się jedynie...
Dwukrotnie wykupiłem przygodę Pisankowe podchody - etap pierwszy i dwukrotnie ją ukończyłem. Niestety, za jej wykonanie, nie dostałem nagrody. Dla...
Gdzie jest pisanka? czy ktoś widział ją?
Średnio na godzinną sesję gry mam 2x wyrzucenie z gry - brak połaczenia z serwerem i komunikat o konieczności odświerzenia. Wyrzuciło mnie z 3 misji...
Nie mam pojęcia czy to bug czy zamierzenie ale po wykonaniu 4 misji z pisankami nie dostaje się 4 mapy i z tego co widzę po "chacie" to nie tylko...
Ktoś podobnie ? Czyżby evencik zwyciężył ? E: Nvm, działa, topic do zamknięcia.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.