Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
wykupiłem pisankowe podchody za 10 monet zadanie wykonałem ale nagrody nie dostałem. Przynajmniej należy się zwrot monet!!!!!
Zaczne od tego że poszukując pisanek zgodnie z kolejnością misji odkryłem że w sklepie można kupić już gotową misję 10, nie ma tam nic w opisie że...
Witam, Dziś co rusz wyrzuca mnie z gry, a potem mam kłopot z zalogowaniem. Wyświetla mi się obrazek ładowania gry (ten z brodatym "zającem") i......
Problem pojawił się 3 krotnie za każdym razem w ten sam sposób. Chcąc wybudować 3 kopalnie miedzi koło siebie, robiąc to szybko bez oczekiwania aż...
Witam atakowałem obóz wg poradnika "wyspa i jej podbicie" Pozostał mi 3 atak i do pokonania 89 Oprychów, więc wysłałem 200 rekrutów, którzy wg...
Jak widać na zdjęciu Mam do wykonania zadanie, by nprzygotować 100szt chleba. No i przygotowałem jak pisze na zdj. "Pobierz z magazynu 100szt chleba...
http://screenshooter.net/3457551/dsselgg Tak mi się wyświetla jedna z misji. Niby jest 4/4 i ukończona ale nie wyświetla się zakończ i nie mogę jej...
Niestety jestem zniesmaczony. Zatwierdzam oferty towary, pieniądze do mnie nie przychodzą. Gdzie ta kasa się podziała jestem z 200 monet w plecy....
około 20 przylagowało mi coś grę (m.in. wybudowało niewidoczną studnie), szybkie przełączenie przeglądarki, gra załadowana a tu brak okienek chatu,...
Witam serdecznie, mam dość wkurzający problem. Co kilka minut dostaję informację: Połączenie z serwerem zostało zerwane. Prosimy wybrać OK, aby...
Dopiero zacząłem grę (jestem na misji z postawieniem kamieniołomu) a raczej byłem... misja zniknęła, dostałem nową z postawieniem domu ale nadal mam...
Witam, jestem ciekaw czy ktoś spotkał się już z takim błędem jak kolejkowanie budowy. Mimo iż posadowiłem budowę chaty drwala i budowę magazynu,...
kupiłem przygode pisankowe...po przejściu jej niedodało mi pisanek , szkoda tylko 10 złotych monet, uwarzajcie nakupno tych przygud bo niewypłacają.
Witam,mam taki mały problem ze Szeptem,a mianowicie kiedy ktoś do mnie napisze to jest ok widzę wszsytko ale problem zaczyna się gdy chcę...
Witam Około 1 lub 2 miesięcy temu założyłem konto O nazwie Hr.Dracula login na mojego @.:D Po przerwie świątecznej Logując się i przez @ i przez...
Po pierwszym zadaniu z drewnem i kliknięciu na jego zakończeniu, dostałem nowe zadanie "Pisankowe podchody etap: 1" ale nie dostałem wiadomości z...
nie wiem czemu, ale już drugi raz (wczoraj i dzis) zdarzyło mi się że po wysłaniu geologa po węgiel nic nie znalazł mimo że powinien bo kopalnie się...
W misji - niespodzianka(wielkanocny quest) w treści zadań są literówki ;)
czy zmiana czasu na letni na forum to duży problem???????????
Od czwartej mapy muszę wykonać każdą mapę 2 razy (mam po każdej przygodzie dwie mapy w zasobach). Inaczej nie przejdę do następnego etapu.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.