Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Dzisiaj rano około 12:30 po zalogowaniu się do gry zobaczyłem, chciałem wystawić ofertę na handlowym (niby nic szczególnego) Wykonując podstawowe...
tak jak w temacie próbowałem juz wszystkiego nic to nie daje klikam i nic
Dostaję komunikat, że nie mam zainstalowanej najnowszej wersji flash. Pewnie bym w to uwierzył gdyby nie fakt, że zaraz przed włączeniem...
Jako ze nie udalo mi sie dobic do zadnego moda wiec pisze. 20 min temu zakonczylem misje "na konskim grzbiecie" i powrocilo 3 generalow tyle ze...
Tak więc czy może być takie coś że nagle w jeden dzień znika 200 pisanek i w dodatku nie ma żadnych listów o najazdach ani innych powodach ?? :/
Witam Moja dziewczyna wyczyściła przez przypadek tak z automatu wszystkie aplikacje z fb bo jej spamowały ścianę i razem z nimi poleciała...
Witam. Dostałem dzisiaj misje dzienną pt. Wykonaj przygode piraci. Tak sie sklada, ze mam 2 przygody w gwieździe, lecz zamierzam je wykonać dopiero...
dodałem surowce z menu gwiazdy na dom władyki, surowce nie dodały się i wygaszone ikonki nie chcą się zlikwidować.
Witam Mam pytanie wrzuciłem, do kolejki budowania kopalnie złota niestety zauważyłem że nie stać mnie na nią i wycofałem budowę niestety razem z...
Wysłałem wczoraj ofertę (nie pamiętam nicku gracza) na 100 jajek za 400 monet. Jajek brak, monety wcięło a minęlo już grubo ponad 8h.
nie mogę wyprodukować "koszyka cioci Irmy" w momencie końca cyklu produkcyjnego koszyk znika. Problem pojawił się po osiągnięciu 3 poziomu magazynu...
Witam, mam taki problem że zniszczyłem wszystkie obozy bandytów w sektorach 5 i chyba 7 wyspy na której jestem, obszary zostały zaznaczone...
Nie wiem czy ktoś się z tym już spotkał, ale od kilku dni nie mogę wejść na global 7 po wpisaniu komendy nie dość że nie zmienia kanału to jeszcze...
Witam. Mam pewien problem z zadaniem "wielka statua" w której według opisu trzeba uzbierać 300 jednostek kamienia i mimo że kamień uzbierałem oraz...
Witam, Przydarzyła mi się dzisiaj niepokojąca sytuacja. Mianowicie zalogowałem się dzisiaj na nie swoim komputerze z bardzo kiepskim łączem, ale...
Witam, znalazłem wszystkie jajka z misji Pisankowe podchody- ostatni etap . Misje zaliczyło jako wykonaną a cały czas jest na głównej liście ...
Mam problem z zalogowaniem sie od kiedy mi sie skonczyla przygoda wielkanocna ktora dawala mi jakiegos buga(sie zaciela poprostu nie dalem rady jej...
Z niewiadomego mi powodu nie działają mi zadania oczekujące. Nie moge ich wykonać, a nawet jeśli już jakimś cudem sie uda i wyskoczy "ptaszek" ze...
Może ktoś ogranie w końcu ten temat wklejam screna: Jak rozwinę za mocno pasek handlu to potem nie mogę go w ogóle zmniejszyć bo leci gdzieś w...
witam mam problem bo uaktywnilem przygode i wszedlem sobie norlanie zobacyzc jak ona wyglada wyslalem tam 3 generalow i poszedlem grac w cs ;] wracam...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.