Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Nie otrzymałem już 3 nagród za misje dzienne, wyskoczyło powiadomienie o wypełnieniu warunków, kliknąłem zakończ, ale nie dostałem wiadomości o...
Mam taki problem, uruchomiłem przygodę z manu gwiazdy "Pisanka w kniei" aby wykonać zadanie za 30 pisanek i po uruchomieniu tego zadania ikona...
Witam od długiego czasu mam bug w grze. Mianowicie informacje o obozach pokazują co innego niż jest w rzeczywistości, jak atakowałam je to traciłam...
Witam szanowną administrację. Chciałbym nagłośnić sprawę włamań na konta gdyż dzisiaj druga osoba u mnie w gildii na Nowym Świecie dostała włam na...
Witam, nie wiem dokładnie czy jest to bug w grze czy zamierzone działanie, otóż: Mam dwóch geologów, których wysłałem na poszukiwanie złota, czas...
Co jest z tym polaczeniem, przeciez caly czas mnie wywala i daje wiadomosc ze POLACZENIE Z SERWEREM ZOSTALO ZERWANE I POLACZ SIE JESZCZE RAZ Jak sie...
Witam. Sytuacja miała miejsce parę minut temu. Jak dobrze pamiętam, to jedna ze zmian w grze miała polegać na tym, że kiedy wylogowujemy się mając...
Strona startowa działa, pasek logowania jest całkowicie załadowany a gra się nie wgrywa.Czy to jakiś ogólny problem?
Znajomy wypełnił wczoraj formularz w zakładce "Mój profil" podając moje dane jako osoby która ma być zaproszona. Wysłał zaproszenie, wyskoczył mu...
Witam od trzech dni nie mogę handlować z ludźmi ani pisać na chat'cie :confused: dostałem ban od moda solirena, równocześnie zgłaszam skargę na niego...
Jak w temacie!
Czy ktoś dostał zwrot monet za misje wielkanocne? Ja na razie nie.
Witam, Jak codziennie rano, włączyłem grę (wczoraj) i dostałem 250 szt. rudy żelaza. (bardzo się ucieszyłem, bo brakowało mi jej) Jak...
Odkąd się zarejestrowałam na tej stronie to jakimś cudem udaje mi się pograć przez 5 minut.. Co po chwile mi się gra wyłącza, wylogowuje, normalnie...
Dostałem zadanie dzienne "Ścieżka dla jeleni", polegające na "Zmodyfikuj następującą liczbę myśliwych 1 szt. (0/1)". Wbiłem poziom z 20 na 21 -...
Wczoraj okolo godziny 18-tej wykonalem misje 6ta z eventu wielkanocnego i do tej pory nie dostalem następnej. Co robic? edit1: W akcie...
Jak w temacie nie moge zaladowac kodow kuponow bo mam nie potwierdzony adres email kiedy chcem go potwierdzic wysyla mi wiadomosc na poczte klikam...
Otóż grając w settlersa i prowadząc jakąśtam konwersację na chacie ogólnym, dostałem w pewnym momencie PW, z informacją, że jest strona w grze, która...
mam 3 wybudowane magazyny, 15 pozwoleń na budowę, surowce mam - dlaczego nie mogę wybudować magazynu w zajętym przeze mnie nowym miejscu? miałem 4...
Na prawo od domu władyki sa 3 rudy złota a pod nimi 3 rudy miedzi i zawsze geolog znajdywał trzy a dzis którys raz z kolei posyłam i znajduje tylko 2...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.