Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam! Nie mogę wejść do gry. Pasek ładowania dochodzi do końca i potem nic się nie dzieje. Czy tylko u mnie tak jest?
Witam Loguje się do gry poprzez facebooka. Dziś około 7.00 rano zalogowałem się jak zwykle ale byłem bardzo zdziwiony bo zalogowałem się na...
Witam mam takie problem wysłałem przez pomyłkę nie tej osobie co trzeba 170 marmuru za 1 kufel piwa? Osoba ta zaakceptowała handel. Ale jak...
Jesli juz bylo to przepraszam..jesli nie prosze o szybka naprawe. Wiadome jest ze aby przeprowadzic transakcje handlowa w settlerach - mozna...
Do dnia dzisiejszego wszystko bylo ok. Po przerwie technicznej, nie pojawają się zielone kropki przy portretach graczy, którzy sa online. Zróbcie...
Podobno podczas ulepszania budynków miała produkcja być wstrzymana a dzisiaj jak ulepszałem na koloni magazyn prowiantu który produkował pokarm dla...
Co się dzieje z tą grą :confused: na początku jak zaczynałem grać takich problemów nie było że podczas logowania gra nagle się zawiesza i...
jakąś dziwną akcje miałem przed chwilą...dalem dwum gelogom poszukiwania żelaza i wylączyłem przeglądarkę, po jakims czasie wszedłem ponownie i do...
Z racji tego, że nie wiem gdzie mogę zamieścić taki temat, zamieszczam go tutaj. Bo w sumie też problemem może być nieścisłość techniczna. ...
Witam pisze tu bo coś jest chyba nie tak z tą przygoda gdy się zakończyła jak pokonałem ten ostatni obóz niżej podaje screeny do raportu. ...
moja ksywa w grze buch1 , w dniu dzisiejszym przez moment miałem ponad 2000 pni drzewa iglastego i w jednym momencie zobaczyłem tylko 11 szt,...
Klikam na instalacje pięknie przekierowuje mnie do Adobe Flash Player 11.2.202.233, instaluje, wyłączam przeglądarke i ponownie odpalam stronke The...
Witam, wczoraj koło 21 zacząłem w.w. przygode która miała trwać dwa dni wg opisu w grze i poradników, ale aktualnie wyświetla mi czas : Który...
zakupilam dzisiaj klejnoty i nie dotarły ...:( gdzie to mozna zgłosic
Witam, wczoraj wymienialem sie ze znajomym kanapkami. Dodalem mu 2kanapki na budynki ktore akurat w tym momencie mialy chwilowy brak surowca do...
moderator pisze ze przerwa tech jest w czwartek od 9-13.30 probuje sie zalogowac o 2.30 i wyskakuje mi przerwa tech. zmieniono godziny czy co?
Jest możliwość zmiany tego na normalne (login - hasło), nie raz już czytałem tu na forum, także na czacie w grze, że bywa tak, że można się na nie...
Hej tak jak w temacie :) w okienku czatu do tej pory pokazywały mi się działy Handel, pomoc, globalny, szept i wiadomości. Teraz pokazuje mi się...
Witajcie! Gra co chwilę zrywa połączenie i trzeba odświeżać stronę. 5 minut nie da się pograć. Działo się tak zarówno przed konserwacją serwerów...
W jaki sposób mogę podwyższać poziomy/?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.