Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Brak połączenia z serwerem rozmów i brak zakładki handel. Czy to normalne?
Witam, może jest termin poprawienia logowania się do gry? Dziś od 7 rano udało mi się zalogować raz i to też mało skutecznie... Zaczyna to być...
Wczoraj wysłałem do kolegi ofertę handlową 50 pisanek za drewno, kolega napisał że nie dostał żadnej oferty. Oczywiście jeżeli wysłałbym ofertę to...
Witam, Zaraz po zalogowaniu do gry mruga zakładka szept, jednak po kliknięciu na niej nie pojawia mi się żaden rozmówca ani żadna wiadomość. Nie...
Drodzy Gracze, w ostatnim czasie część z Was zgłaszała problemy z prawidłowym logowaniem się do gry oraz jej funkcjonowaniem. Zapewniam, że Wasze...
Zauważyłem brak 1 budynku, wybudowałem ich 10 ulepszyłem do 2 poziomu, kończyłem pracę w okolicach 24 patrze nad ranem a tu brak. Co najciekawsze...
W dniu dzisiejszym rozdzieliłem sygnał internetowy z gniazdka poprzez HUB`a dla laptopa i ps3, wszystko śmiga, niestety nie mogę połączyć się z grą...
Coś jest nie tak w trakcie walki. Po przejrzeniu raportu dokładnie jest strasznie zaniżony przelicznik. Dwa przykłady: Moja armia: 70 rekrutów i 40...
Czy wam też non stop rozłącza z serwerem rozmów? znikają wszystkie zakładki oprócz wiadomości...
Mam Problem z połączeniem, a mianowice po wczytaniu gry mija jakię 5 minut i wyskakuje komunikat "Połączenie z serwerem zostało zerwane" i trzeba się...
Wiem ze wojsko nie przypisane do garnizony wraca dłużej ale mineła cała noc i dalej ich nie mam - dokłanie 174 łuczników wyborowych straciłem no i...
Od kilku tygodni mam problem z geologiem : wyslany na poszukiwanie wegla, po 4 godzinach automatycznie wyrusza na nowe poszukiwania. Pisalam juz 2-3...
Witam serdecznie. Mieszkam poza granicami Polski. Jako że lubię Settlers Online, postanowiłem kupić wersję pudełkową z kodami. Niestety już po...
Nie chce mi się roztrząsać tematu ale w momencie gdy mamy 3 budynki w kolejce do budowania i pierwszy jest ukończony powiedzmy w 98% i zamienimy w...
Co mam zrobić? Oczywiscie moge blad sam usunac za 5klejnotow :)... ale nie mam zamiaru wydawac na tak glupią rzecz i nie dopracowanie ze strony...
Chata drwala (iglaste) w pokazanym miejscu oznajmia, iż nie może znaleźć żadnego drzewa, choć znajduje się tuż obok niego. Zatrzymanie i wznowienie...
Jakaś przerwa techniczna czy co? wróciłem godzinę temu z pracy i nadal nie mogę się zalogować??? Wszystkim innym działa???
Witam Was serdecznie. Od ok 2 dni mam problem z grą polegajacy na nie kompletnym wyświetlaniu obiektów na ekranie. Chodzi o to ze za każdym razem gry...
Nie wiem gdzie to napisać więc założyłem temat tutaj. Za napisanie na chacie "zje****" dostałem 60 minut kary pytam się za co? i to nie pierwszy...
Dziś zauważyłem pewien bug w grze. Mianowicie miałem zero pozwoleń na budowę, wiec postanowilem zburzyc wyeksploatowana kopalnie miedzi, niestety po...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.