Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, czy też macie problem z wejściem do gry? Mi po wystukaniu http://www.thesettlersonline.pl/pl/graj pojawia się informacja o nieznalezieniu...
Gdy ulepsza się budynek, a przednim stoi drzewo to nie widać ile % juz sie zrobiło myślę, że wysunięcie tego na wierzch nie było by problemem, a na...
To już chyba przegięcie, skoro 3x wybrałem 25 rekrutów a mi tylko jednych zaliczyło a reszta sie kółko kreciło i jestem 50 w plecy bo nie dodało :|?...
Witam, pokonałam dziś ostatniego bandytę na wyspie i jako łup otrzymałam 300 monet + 10 pozwoleń budowlanych. W menu gwiazdy pojawiły mi się monety...
Witam! Nie mam w budowlach mistrzowskich 3 pierwszych budynków. Załączałam już w Google Chrome, ale to nic nie dało. Nie wygląda jakby było...
Loguje się normalnie lecz nie mogę wejść do gry. Brak połączenia z serwerem
Nie moge zakończyć tego zadania ani odebrać nagrodny zbudowalem studnie i nic :( http://zapodaj.net/fcaa71f5efc4.jpg.html tutaj screen
Witam, Problem polega na tym że dostaje te nagrody dzienne na początku co są za 7 dni i powinienem dostać klejnoty i tam inne duperele, akceptuje...
kupiłem certyfikat za 400 gold aby dołączyć do glidii wchodzę i próbuję go dodać na budynku siedziba glidii, jednak nic się nie dzieje tzn nie...
pokazało mi że dostąłem nagrode za codzienne logowanie, 60 mieczy zaakceptowałem, dodałem do domu władygi i nic w magazynie sie nie pokazało, co...
Witam Wczoraj kilka godzin przez przerwą techniczną zacząłem przygodę Okradać Bogatych. Czterech generałów przetransportowało wojsko potem 2...
Witam. Zrobiłem dwa zadania z eventu wielkanocnego po czym przestały mi zadania pojawiać się automatycznie. Toteż kupiłem wszystkie w sklepie i...
Witam. Jak dlugo mozna czekac na odpowiedz pomocy technicznej w sprawie bezpodstawnego zablokowania konta? Gram z zona z jednego IP, przesylamy...
Witam. Mam pytanie macie może też problemy z logowaniem wyskakuje wam że hasło jest nie prawidłowe kilka razy przy logowaniu??:mad:
Kiedy klikam na handel gra się jakby "zawiesza" czy tylko mi czy każdy tak ma? bo mam bardzo kiepskiego neta w hotelu i nie potrafię ocenić.
źle jest rozwiązany zakup towarów miedzy graczami oferta gracza trwa 10 min a jak chce kupić dajmy na to 50 monet za 400 koni to tylko przykład ,...
Siema Zarejestrowałem się i klikam graj. Gra się naładowała ale nie otworzyła się. No i czekam czekam... i nic.PLZ pomóżcie.:(
Witam, Czy jest możliwe bym dostawał mniej doświadczenia od innych graczy ?? Zniszczyłem tyle samo wiosek co inni... czyli zmiotłem 1 wiochę na...
Od jakiegoś czasu co chwile zrywa mi połączenie z serwerem i muszę wchodzić od początku. Czy trzeba coś ustawić w komputerze żeby tak się nie działo?
witam .ciagle wyskakuje mi okienko czyszczenie dns i cookies juz kilkakrotnie wyczyscilem cala biblioteke a gra strasznie wolno sie wczytuje musze...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.