Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Ponoc wszystko juz sie stabilizuje i gra ma dzialac
Witam Jestem zalogowany i po odpaleniu gry, gra ładuje się do momentu pokazania się okienka "porada dnia". Okienko nie posiada na dole "OK". Nie...
Loguje sie normalnie na swoje konto ale jak klikam GRAJ to wyskakuje, ze "Polaczenie nie powiodlo sie". Ma ktos jakis pomysl jak to rozwiazac? Zawsze...
Do tej pory grałem normalnie. Po odświeżeniu strony nagle gra staje na Poradzie dnia i dalej nie drgnie. Jakiś support może udzielić pomocy?
Witam. Chciałem zaznaczyć, iż na przeglądarce Opera gra strasznie wolno działa, długo wczytuje budowle, zadania i mapę. Na Mozilli nie zauważyłem...
Witam, dodając na warsztacie piwowara koszyk z premią, okazuje się, że do magazynu wpada ilość produkcji jaka jest bez premii
Na dwóch zwykłych polach pszenicy (mam 4 czy 5 ), ilość możliwych zasiań nie spada. Mi to pasuje, ale zgłaszam dla dobra ogólnego. Sygnatura: ...
Witam Doświadczony generał/Weteran czas podróży osada - przygoda 22 minuty, powrót 8 minut :). Zwykły generał osada - przygoda 34 minuty bądź coś...
dalej jest problem z logowaniem jak tu teraz się zalogować
Mam rude żelaza oraz rude miedzi w raru sztukach w menu gwizady i nie moge tego wrzucić do domu władyki.
witam, skorzystałem z opcji kupna kryształu przez sms Aby otrymać kod wyślij PASS na numer 7936 jednakże jak wpisuje kod który dostałem...
Połączenie nie powiodło się Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie...
Jak to możliwe, żeby za pośrednictwem gry ktoś mógł oszukać innego gracza, to jest błąd i powinien zostać naprawiony. Dodatkowo chciałabym mieć...
Znaleziony przypadkiem błąd mapki, polegający na możliwości budowy ścieżki na wodzie w sektorze 7. Dążymy do doskonałości więc zgłaszam :p.
Obóz oznaczony jako łatwy, 5 łotrzyków, 5 miotaczy kamieni pokonało moją ok. 40 osobową armię. Dodam, że ten obóz usytuowany jest pośród obozów z...
Witajcie Problem jest taki na dole koło avatara koleś ma zieloną kropkę bo jest online jest w moich znajomych i w tej samej gildi co ja jak klikam...
Dzisiaj kupiłem deski za 45 złota, złoto znikło ale desek nie mogę się doczekać. Czy takie są zasady handlu tutaj? Czy to tylko jakiś błąd?
Napotkał mnie w grze niemiły błąd. Atakowałem wioskę koło głównego bosa Krwawej Maryny. Wojsko które szło zostało przechwycone przez psy (nie wiadomo...
Sprawdzałem sobie czy jest nowy serwer i doszedłem do pewnego wniosku. Po 1: W 1 etapie rejestracji podajemy email nazwę i hasło ok wszystko gra...
witam mam problem nie moge wybudowac stadniny koni klikam na ikone okno sie zamyka i zostaje sam kursor bez budynku i ikona na gorze ekranu "anuluj...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.