Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Nie mam pewności, że to dobre miejsce, żeby o tym informować, ale chciałbym zwrócić uwagę, że symulator walk nie działa prawidłowo. Podałem dane i...
Witam, mam od dłuższego czasu problem z symulatorem walk, czy może ktoś ma link do DZIAŁAJĄCEGO symulatora? Pozdrawiam
Miałem 2 aktywne przygody "Okradać Bogatych". Jedną wystartowałem ja a drugą mój kolega. Wczoraj wyczyściłem połowę mapy. Dzisiaj w nocy była przerwa...
mam problem z gra settlers, od pewnego czasu nie umiem zdjagnozowac usterki na swoim kompie. chodzi o to ze na nowym systemie linux zawieszalo mi...
mam problem kupilem diamenty wpisalem kod wyskoczyl mi jakis blad strony to logowalem jeszcze raz wpisalem wylogowalem zalogowalem i nic zawsze jak...
Witam, czym może być spowodowane tracenie połączenia z serwerem dosłownie co 1-3 minuty? Ciągle muszę ponownie wchodzić do gry. Takie kicki z gry...
Witam, nie mogę wyłączyć dźwięku tła(śpiew ptaków) ponadto nie słyszę efektów dźwiękowych. Przyciski nie reagują, mam najnowszego Firefoxa i Windows...
Zaproszony do gry mój przyjaciel akra0 nie otrzymał pozwoleń za zdobycie sektoru. Ma zdobyte sektory 1, 2, 3, 4, 5. Czyli powinien mieć 105 pozwoleń....
Witam Czy ktoś próbował grać na telefonach/tabletach z androidem? Loguje sie na konto, niby wczytuje się to co się tam na początku ma wczytać we...
Nie otrzymałem nagrody za zaproszenie znajomego i wykonane zakupy w sklepie. "Zaproś znajomych > Kiedy gracz, którego zrekrutowałeś, kupi coś w...
W przygodzie Zdrajcy odesłałem generała po nowe wojsko. Miałem 145 konnic i 96 wybornych łuczników których nie dołączyłem do oddziału. Generał wrócił...
Okradać bogatych, przygoda dwuosobowa, wysłałem zaproszenie do znajomego, on go jakoś nie mógł odebrać, ale ja go mam widocznego w przygodzie że...
W zadaniu mam uzyskać 100 sztuk marmuru poprzez handel z innymi graczami. Próbowałam zarówno poprzez akceptację czyjejś oferty handlowej jak i...
Ostatnio zauważyłem ciekawy bug. Gdy mój znajomy opuścił gildię w której był na mojej liście pokazały się wszystkie osoby z tej gildii na zielono tak...
Siema Mam problem z chatem . Raz wyświetla mi się tylko global , pomoc , szept i wiad. które i tak nie działają , raz wyświetla się same wiad. Nie...
y0, Gdy chce kupic Wiktorka w sklepie za 200 fragmentow map, pokazuje mi gdy najade na przygode ze jest 1 osobowa, to bug czy faktycznie jak kupie...
Tak mnie ciekawi czy to ja mam jakieś omamy wizualne czy może ktoś jeszcze doświadczył takiego błędu gry: mam produkcję zboża ustawioną "na styk"...
Mam zwykłe konto uplay i chciałbym na nie logować się za pomocą facebooka, jak to zrobić?
Witam nie wiem czy jest to blad zwiazany z laptopem o ekranie panoramicznym czy uzywaniem opery ale czesto zdaza sie tak ze manipulujac rozmiarem...
Zaprosiłem znajomego do przygody. Niestety w ciągu 8 godzin nie przyjął zaproszenia i teraz gleba, nie mogę go zaprosić ponownie (nikogo innego...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.