Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mam dość poważny problem, bo gdy dzisiaj próbowałem wejść do gry przez facebooka, wyświetliły mi się same napisy i nie da się grać. Co mam zrobić, by...
Witam po wyeksploatowaniu złoża gdy burze kopalnie nie otrzymuje ponownie pozwolenia na budowe. Wydaje mi sie że nie powinno tak byc a jednak......
Hej jest błąd w handlu! Wysłałem ofertę 400 ruda żelaza -----> 100 monet i okazało się, że to ja zapłaciłem 100 monet za 400 ruda żelaza, więc jak by...
Witam. Miałem pełny magazyn koni oraz 50 koni w gwieździe, rozpocząłem handel kupując coś za 200 koni, uzupełniłem magazyn 50 końmi z gwiazdy,...
Witam, Wysłałem do znajomego zaproszenie do przygody i nie zostało zaakceptowane w ciągu 8 godzin. Nie dostałem wiadomości o odrzuceniu...
Od kilku dni zauważyłem następującą nieprawidłowość: Po złożeniu oferty sprzedaży na rynku niektóre oferty kupna od graczy przychodzą z dużym...
Witam! Wrzuciłem w magazynie prowiantu do budowy 19 rodzin podróżników. Po zakończeniu produkcji w menu gwiazdy pojawiła się ikonka z rodziną...
Witam miałem zadanie dzienne pobierz 100 monet z magazynu wystawiłwm oferte 100 monet za 400 rudy złota po przyjeciu tranzakcji pobrało mi 200 monet.
Wchodzę do gry ładuje się mapa i w pewnym momencie zawiesza mi całe chromy i musze wylaczyc przegladarke i tak ciagle . prosze o pomoc
często zdarza się, że pojawiają się podwójne listy - najczęściej po raporty w walki - czasami nawet 3 razy.
Witam, miałem zastopowane młyny. Jak włączyłem produkcję we wszystkich 3, to sam włączył się upgrade i zżarło mi całe złoto! co teraz? można to...
Celem misji jest znalezienie nowego złoża kamienia. Wysyłałem geologa wielokrotnie w poszukiwaniu złóż kamienia, aż znalazłem wszystkie dostępne....
Na środku górnej listwy okna rozmów są malutkie strzałeczki, które umożliwiają zmianę wielkości okna rozmów. Można jednak okno wyciągnąć poza stronę...
Czy wie ktoś, co może być przyczyną, że połowa moich budynków tak po prostu zniknęła?! Dostałem za nie normalnie pozwolenia na budowę. Tylko dlaczego...
witam zauważyłem błędne tłumaczenie w misji dziennej - Marmur z kamienia chodzi mi o opis misji: "Przygotuj wystarczającą ilość marmuru, aby...
wyslalem generala z armia na przygode mialem okolo 140 rekrutow 40 łucznikow 34 wybornych lucznikow 14 ochotnikow kilku konnych i 20 żołnierzy!! i po...
Po raz kolejny po wykonaniu zadania dziennego nie otrzymałem należnego bonusu. Najbardziej szkoda monet. Straciłem około 60. Czy komuś też się...
mam następujący problem, surowce nie przeszły mi z pola gwiazdki do domu władyki, tylko utknęły w nicości... tzn ilość deseczek na magazynie w...
Witam, po włączeniu opcji zaloguj i wpisaniu hasła strona się zamyka i powinna ukazać się strona przyciskiem "GRAJ" i robi się biały ekran i tak...
generał został wysłany na przygodę wczoraj wieczorem (ok. godz. 22:00) dotarł teraz, (dzień następny ok 11:25). Mi to wygląda na więcej niż pół...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.