Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
nie to teraz ktoś przesadził i to mocno bez powodu
Obecnie mam miejsca na 5100 jednostek. Miałem jakieś 129 jednostek desek z liściastych. W magazynie prowiantu właśnie skończyłem przetwarzać...
http://gyazo.com/5898e1422d6497d74cbc49f6afdf11d2 Powyżej zaczepiam link do dowodu rzeczowego w tej sprawie
Właśnie skończyłem przygodę zdrajcy - generałowie wracają,nieprzydzielone do nich wojsko wraca,a nagrody w zadaniach nie ma:(
Chodzi o przygode wiktor podstępny, z przygody nie wróciło, 100 konnicy oraz 50 kuszników? z czym może być problem? i czy odzyskam to wojsko? dodam...
Po wyslaniu geologa na wyeksplatowana kopalnie miedzi nie dostalem pozwolenia na budowe + złoze wrocilo do stanu normalnego czyli bez wybudowanej...
Do tej pory nie otrzymałem nagród. Email potwierdzony, newsletter jest. Jakieś sugestie? SPAM czysty;)
po pierwsze za dużo ludzi gra w Niedziele po drugie robiliśmy testy obciążeniowe na beta test i co ????? po trzecie pisze wczytywanie mapy iiiii ...
Od rana nie można zalogować się do gry. Zapewne spowodowane jest to przeciążeniem jakie wystąpiło dzisiaj rano. Inni ludzie też maja z tym problemy ....
Witam mam problem chcialam zmienic logowanie z fejsa na normalne MOD polecil mi usuniecie uprawnien na fejsie , ale teraz nie mam nic , nie mam ani...
Witajcie. Miałem niedawno problem z przybywaniem nowych osadników. Otóż po skasowaniu ok. 8 budynków dostałem tylu też osadników, których...
Mam taki problem, że budynek nie chce "zassać" osadnika do pracy. Postawiłem sobie ostatnio kopalnię złota, nie miałem osadników wolnych (następny za...
Brakuje opcji ustawiania priorytetu przydziału surowców. Jeśli mam 4 drwali pracujących dla dwóch uleprzonych tartaków to drzewa brakuje już dla...
Witam wszystkich. Może ktoś poradził już sobie z podobnym problemem. Gra po paru minutach zwala mi system (niebieski ekran) lub skutecznie go...
Gdy robiłem ulice zauważyłem, że są na niej drzewa i krzaki.
Nie działa, co jest irytujące. Ani na strzałkach, ani nawet na W-S-D-A.
Witam...zna ktoś jakiś sposób na lepszy kontakt niż email z supportem ,pisałem do nich już kilka emaili w sprawie nagrody za testy lecz do dnia...
Jak w temacie... Od godziny nie mogę wejść w swoją przygodę - wyrzuca mnie do ekranu logowania. Zrestartowałem komputer, wszedłem raz w przygodę i...
Witam. Gdy dzisiaj robiłem drogi, zauważyłem, że jeśli biegną one przez piasek nie ma ich na nim. Czy tak ma jeszcze ktoś?
Gdy uruchomiłem przygodę wszystko było w porządku lub tak wyglądało. Dało się wysłać żołnierzy odesłać, wejść i zaatakować, ale nie widać obrazka...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.