Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Dlaczego generał atakuje obozy z innej włości zamiast tych co mu zadałem, przez to traci całe wojsko i gra robi się bez sensu.
lagi buggi dc lagi + buggi + dc buggi + lagi + dc dc + lagi + buggi mozliwosc rozszerzenia kolejki budowania bez mozliwosci rozszerzenia...
Wczoraj mi wszystko pięknie smigało a dziś się loguje i mam taki oto ekran: Próbowałem na 3 przeglądarkach, czyściłem cookies, przeinstlowywałem...
Witam, dostałem zaproszenie do przygody od znajomego jendak nie mogę go przyjąć. Mam komunikat jak w tytule. O co codzi?
Ostatnio zburzyłem 3 wyczerpane kopalnie miedzi i nie odzyskałem za nie pozwoleń nie wiem co jest ale jak zburzyłem kopalnie w której została 1 ruda...
Moze niech support laskawie wezmie sie do roboty bo bugow w tej grze setki i jakos mijaja tygodnie i zaden nie naprawiony.. Dodalem osobe do...
Witam, w przygodzie czarni rycerze, atakujac na oboz 2 wedlug rozpiski na forum, z pozycji przy samej granicy z tym obozem od strony mrocznej...
Witam, Od kilku dni mam problem z kilkoma budynkami. Nad dziesięcioma budynkami pojawia się obraz sygnalizujący "wstrzymanie produkcji", jednak w...
Zauważyłem, iż brakuje obrazka przygody "Wyspa Piratów". Wcześniej też robiłem tą przygodę, ale miałem wtedy małe problemy z netem i myślałem, iż to...
Mam obecnie lv 17 i doszło mi dziś rano zadanie odnośnie zbierania zboża pod tytułem "Uczeń", muszę zmagazynować 100 zboża, zmagazynowałem już...
Witam, zakończyłem przygodę "na końskim grzbiecie" i po jej zakończeniu nie dostałem żadnego dropu. Dostałem tylko informację, że dostałem 7250...
nie pokazuje mi w całosci sprzedaj lub kup klikam inic
dałem znajomemu premie minęło 15 min ja premii nie mam u siebie i on na budynkach tez nie
Witam od ostatnich 2 dni mam problem .. poniewaz moje budynki wygladaja na uspione , nie robia nic wogole .. wchodzac w budynek pisze ze pracuje lecz...
Witam,chciałem zgłosić mały bład z zakładką Szeptu,a mianowicie zdarza się często że mruga jak by ktoś napisał ale nic tam nie ma...
witam, szukalem ale nie znalazlem podobnego tematu wiec zalozylem swoj po wprowadzeniu mozliwosci dokupienia slotow za klejnoty w kolejce...
aktualnie po zalogowaniu się jak już się uda, mam info odnośnie problem z połączeniem i prośba o odświeżenie strony - czy u kogoś powtarza się ten...
Witam. Mam problem z uruchomieniem gry , po kliknięciu w przycisk " GRAJ " gra mi sie wgle nie ładuje jest biały ekran ...
no to pewnie już ktoś zgłosił ale ludzie widza mnie online po chwili znikam nie mam chatu ale maile działają relog pomaga ale dziś 30 min próbowałem...
mam 76 brazu w magazynie a u miecznika wyskakuje ostrzezenie ze brak brazu.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.