Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Po raz pierwszy w grze powtórzyła mi się misja dzienna. Niestety to nie było miłe zaskoczenie. Powtórzyło mi się „Polowanie na czarownice” (Bagienna...
Witam - mam problem z zasiedleniem podbitych rejonow, pomimo hiebieskich slupkow nie moge postawic zadnego budynku.
Zalogowałem się rano do gry, mapkę Euro 2012 dostałem, misję codzienną zwykłą dostałem, a misji dziennej Euro 2012 niet. WTF gdzie ta misja??
Czy ktoś w końcu zajmie stanowisko odnośnie zaginionych generałów? Trochę za długo trwa ta cisza..
mam jeszcze pozwolenia na budowe a nie moge nic wybudowac, mimo że kolejka budowy nie jest pełna, wyswietla sie "osiągnięto maksymalną liczbe...
Gram w tą grę od 2 tyg przynajmniej próbuje i w tym czasie się nie zdarzyło aby nie było problemów. Codziennie problem z zalogowaniem się bez względu...
Witam mam taki problem że jak na tym evencie pierwszym z piłką zabiłem 2 obozy i żadnego doświadczenia nie dostałem a armię straciłem to jest nie...
Po zdobyciu strefy 6 wybudowałem kopalnie węgla i chata leśnika liściaste przy magazynie i nie są zasiedlane mimo że mam osadników.Co zrobić z tym...
Po wprowadzeniu eventu nie moge wejsc do juz rozpoczetej przygody. Gra zawisa przy probie wejscia.
czy ktoś już zajął się problemem zniknięcia generałów jak ktoś wczoraj rano nie wiedząc że jest problem z przygodami wysłał generałów z wojskiem do...
po zakonczeniu misji generałowie wrucili bez wojska a osadnicy sa zajeci jakby wojsko było
Błąd w ładowaniu gry. Błąd połaczenia z serwerem. Coraz częściej można to zaobserwować.
Witam Was drodzy gracze. Myślę, że MY musimy wziąć sprawy w swoje ręce. Napiszcie w tym temacie kto jest za wycofaniem tego ewentu na jakiś czas...
Witam Dostałem bana na chat jakiś tydzień temu i do dzisiaj nie działa mi chat i przede wszystkim handel. Na ile czasu tutaj można dostać bana? Mija...
Ktoś gra w tej chwili na Nowej Ziemi? Wywaliło mnie z gry i nie mogę się od 30 minut zalogować! Masakra
udało mi się wreszcie zalogować po mającej trwać 2 godziny przerwie technicznej o godzinie 23.00 a w tym czasie mój mecz otwarcia chyba się już...
Gdy chce wejsc do gry wyskakuje: Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem...
Witam, Mam taki problem. Kupiłem ver BOX TSO Pakiet Startowy w ktorym jest 5 kodow promocyjnych. 4 kody na 500 klejnotow i 1 kod glowny z 500x...
Witam Mam taki problem. Wykonałem zadanie dzienne, czyli zdobycie 50 sztuk rudy złota poprzez handel z graczami. Dałem za nie granit. Tym samym...
Jak widać na załączonej ilustracji nie każdy postęp rozbudowy widać. Jeden z upgrade jest zasłonięty domem władyki. Dodatkowo informacja procentowa...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.