Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Uruchomiłem 2 mecz eventowy, item zniknął z Inv ale mapa nie pojawiła się po prawej stronie. Proszę o sprawdzenie.
Witam Przepraszam za zamieszanie , proszę usunąć temat , już jest wszystko w porządku , pozdrawiam :)
ale go nie dostałem. czy muszę go sobie kupić ??? nie zawsze tez dostawałem zadania dzienne z 12 piłkami
Otóż na moim koncie kupiłem Opactwo po czym odrazu zbudowałem je na poziom 2 i cały czas pokazuje brak osadnika do pracy a osadników jest dość prosze...
Witam, Wyeksploatowala mi sie studnia I. Zburzylem oczywiscie, ale osadnicy przepadli. Jak mialem 111/130 tak mam dalej (przed wyburzeniem i po)....
jednak wszyscy mają w dupie zwykłego szaraka on ma jedynie tylko płacić i to jest tylko ważne, a nie jego problemy techniczne wywołane przez was....
otóż mam taki problem iż opactwo nakłada mi się na magazyn czy to jakiś bug czy to tak po prostu wygląda ?
Witam :) A wiec - problem wyglada tak ze juz za 1h odkrywcy mieli wrocic z poszukiwan przygod. Loguje sie i co widze? Pozostaly czas 19:36h....
Próba zalogowania od ok 12-13 godziny do momentu powstania postu czyli 19.20 nieudane , nawet nie podłączył się do własnej wyspy. Porażka !!! ...
po wykonaniu polecenia z zadania nieda sie go skonczyc lub nie zaznacza go ze zostaalo wykonane co z tym robic?
Jako zadanie dostałem do przejścia drugą przygodę z eventu - Mecz Europy. Info o zadaniu, że czeka na mnie w wiadomościach. Faktycznie, w...
Od ponad godziny nie mogę dostać się na mapę przygody- zrywa połączenie z serwerem i przeładowuje stronę. Z rozmów na czacie pomocy wynika, że nie...
Hej, Przez przypadek anulowałem trzecią przygodę piłkarską - bez jej ukończenia nie mogę robić następnych. Jest jakaś szansa na przywrócenie tej...
Na mapie jest obóz bandytów w którym jest 5 łotrzyków i 5 miotaczy kamieniami nasłałem na ten obóz swoja armię 9 rekrutów i 24 łuczników okazało się...
Od kiedy wszedł nowy ewent mam problemy z logowaniem, a także zostaje przerwane połączenie z serwerem - dlaczego. Przez to nie mogę wykonać...
Witam Mam pytanie czy ktoś pracuje nad tą grą bo mam wrażenie, że niestety nie. Zarówno wczoraj jak i dziś (dziś szczególnie) nie można wejść do...
Kurde ludzie to już się w głowie nie mieści granie w to coś ostatnio to jest katorga...znowu jakieś problemy, albo nie można wcale wejść do gry albo...
godzina 10:30 przed południem a na serwerze lagi jak nie wiem co. tradycyjnie zero wymiany buffów, wywalanie z gry itp. mam pomysł. może niech ubi...
Dość cierpliwie przetrzymałem fakt, iż wgranie niedużych zmian na serwer prod. nastręcza trudności i w związku z tym nie mogę wejść do przygody. Co...
Cześć. Gdy się dzisiaj zalogowałem po tej krótkiej przerwie technicznej i chciałem dokończyć przygodę Mecz Otwarcia , przygody nie było , 2 generałów...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.