Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
witam mam problem z rozmow na czacie, wiem ze nie tylko ja. Nie moge wejsc na mape przygody
czasami gdy wchodzę do gry szept mi mryga już od razu po zalogowaniu, ale nie ma tam żadnej wiadomości... problem dopiero się rozwiązuje, po...
"c_hemik" - miałem konto przez facebook-a i nagle mi znikneło musze zaczynac od 1-poziomu !!! chyba cos jest tu nie tak!!! Moze pomozecie?
A więc - dzisiaj miałem przygode z generałami. Wyslałem o 12:30 generałow 3 zwyklych i weterana. Potem o 13:00 wyslalem Szłoma - Wchodzac na przygode...
Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się czemu mam takie coś ?? Nie mam również dostępu do handlu oraz całej reszty zakładek??
Witam, Drugi raz już mi się to przydarzyło, wiec chyba jest błąd w grze. Jeżeli inny gracz rzuca mi buffa i ja w tej samej chwili wchodzę do...
Nie wiem czy ktoś już to zgłaszał ale kiedy w budowie są kopalnie i geolog szuka złoża informuje iż mam za dużo złóż tego typu mimo że nie miałem...
W menu gwiazdy figuruje nadal 9 przekąsek, mimo że zostały wykorzystane Pozdrawiam
Witam! Jak w temacie nie mogę dodać do domu władyki surowców (ruda żelaza i miedzi) z menu gwiazdy, jak do tej pory problem jest tylko z tymi...
Każdy uczestnik gry może sprawdzić szybkość otwierania strony Settlers Online: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights Wpisujemy...
Witam. Problem jest czysto wizualny. Tak zauważyłem, to zamieszczam - moze poprawią. Na zdjeciu wszystko chyba jest jasne.
stracilem wlasnie przygode "bagienna wiedzma" - wystartowalem ja poszarzala ale sie nie pojawila jak zwykle po prawej.... - po czym gra mi nakazala...
Zaginał generał szłom kupiony wraz z grą w empiku za ciężko zarobione pieniądze ( złotówki). Przepadła armia generała, która była na przygodzie. Na...
Wczoraj wieczorem rozpocząłem przygodę (4 mecz). Dzisiaj wbiłem do gry i rozpoczętej przygody nie było (nie mam przycisku od wchodzenia na wyspę...
[Event Euro] Problem po trzecim meczu. Pokonałam ostatni obóz w trzecim meczu. Po wykonaniu zdobyłam klejnoty i podwyższyło poziom. Niestety nie...
Witam, robilem przygode z meczem i przygoda skonczyla mi sie 3min przed czasem, a wlasnie moja armia szla do ostatniego przeciwnika. Moze...
To już któryś raz kiedy wysyłam geologa a ten mi już pół dnia nie wraca (wysłałem po węgiel) drugiego kilka godzin później po złoto i ten drugi wróci...
Witam Nie wiem o co chodzi ale wkradł się u mnie jakiś bug, wczoraj koło 0:30 rozwaliłem ostatnich ludków z pierwszego meczu, wyskoczyło mi że...
Nie wiem co się dzieje znajomy rzucił na kopalnie przekąskę ale produkcja jest taka sama jak przedtem.
Witam Od kilku dni mam problem ze znikającymi monetami, każdego dnia ubywa mi z konta po około 10 monet, nie wiem czym jest to spowodowane, ale...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.