Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Gra po prostu nie działa - idzie sobie pasek ładowania, dochodzi do końca i ... NIC. Ta gra to strata czasu. Zawijam się stąd. Następnym razem, jak...
Nie wiem co jest na 8 budowlach mam zetki jak by były zablokowane a one pracują.
Szanowni Moderatorzy, Admini . Zadania nie sa aktualizowanie na bieżąco , wykonuje je np. handlując i zakupując wymaganą ilość natomiast zadanie...
Witam, dziś jest jakaś tragedia próbuje sie zalogować już może z 30 raz a serwer wyrzuca albo sie wiesza. rownież niszczenie lub upgrade budynków sie...
Wysłałem dzisiaj generała na wojnę. Wskazałem konkretny obóz do zaatakowania, ale on zaatakował inny obóz, położony w innej strefie, na który nie...
Nie moge wejść do przygody tak jak większość graczy, mi nie działa to od jakiś 30 minut a innym od kilku godzin. Kolejne problemy z grą, brawo
Witam serdecznie Kupiłem tablet z androidem w wersji 4.0.3 i sądziłem ze uruchomię The Settlers Online a tu psikus . I teraz takie pytanie czy...
Nie da się nic zrobić w magazynie prowiantu, nie da się nic dodać do generała, często nie daje się wejść do gry, po każdej przerwie technicznej jest...
Witam kolejny raz robie ta przygode i jak zwykle sa lagi... tylko ze tym razem stracilem za duzo wojska.. czy wy nic z tym nie robicie ?? 30 z 190...
wyslalem sms na 1200 klejnotow i jeszcze ich nie otrzymalem
Witam, wczoraj popołudniu kupiłem 2500 klejnotów i do tej pory ich nie otrzymałem,pieniądze z konta wzięło a klejnotów nie mam.:( Czy ktoś wie jaki...
Nie moge wejsc na mape meczu,a czas mija.Czyja bedzie wina,jesli nie zdaze ukonczyc meczu?
Witam. Od dluższego czasu walcze z problemem. Dzisiejszego dnia problem osiągna apogeum. Udalo mi sie zalogowac do gry na 7 sek. z kilkudziesieciu...
Wczoraj ok.16.00 Zaatakowałem generałem ostatni obóz z meczu trzecim. W trakcie bitwy cos się zacieło. Obrazek bijących się generałów przed namiotem...
co się k... dzieje? Wczoraj przez ponad 3 godziny nie mogłam się zalogować. Dzisiaj powtórka! Zróbcie wreszcie z tym porządek! Posty z info o...
codzienny problem z wejsciem na gre.
Już jest OK. dostałam klejnoty.
zauważyłam u siebie kilkakrotnie, że czas przejścia generała do strefy przygody z ewentu piłkarskiego nie trwa 30 min (jak jest napisane), tylko...
Witam, wczoraj siedziałem na czacie i coś tam napisałem już nawet nie pamiętam co - w każdym razie była to oferta na czacie handlowym, no i po tym...
Mam problem z surowcami zakupionymi za klejnoty, a mianowicie: zakupiłam dziś 600 węgla, bo zabrakło. Surowce znalazły się w menu gwiazdy, dodaję do...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.