Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Też nie możecie zalogować sie do gry na nowej ziemi? Edit: już działa
W zakładce handel wystawiona oferta nie jak zwykle na 10minut była na 19dni7 godzin i 55minut. Usunąłem ofertę. Teraz pokazuje, że następną ofertę...
Witam mam taki problem, w sumie juz z 5 dni temu zrobilem handel, ale go nie zaakceptowalem (przeklikalem sie) no i czytam towar ze wroci do mnie po...
Mam problem już po raz któryś z kolei po wysłaniu geologa w poszukiwaniu węgla po 4 godzinach geolog zamiast znaleźć węgiel pokazuje, że geolog jest...
jak widac po prawej stronie zadna przygoda nie jest rozpoczeta, a pisze co pisze, przelogowanie nie pomaga, o co chodzi?
http://imageshack.us/photo/my-images/822/beztytuuukh.jpg/ przydało by się poprawić zdanie mówiące o robieniu marmuru z marmuru, a zadanie dotyczy...
Witam, przed chwilą wystawiłem ofertę Handlową na zakup marmuru. Doszły do mnie wiadomości o zaakceptowaniu tej oferty przez kilka osób....
Witam, otrzymałem dzisiaj zadanie dzienne za piłki. Nazywało się bodajże "Przekąska" Trzeba było zebrać 200wiader wody i pobrać z magazynu 200...
Hej Mam taki problem ukończyłam mecz trzeci i nie dostałam ani doświadczenia, ani piłek ani następnego zadania. Co z tym zrobić? Zdarzyło wam się...
Hej, Wczoraj wieczorem włączyłam przygodę (mroczni kapłani) i wysłałam zaproszenie do znajomego któremu obiecałam w niej udział. Rano (po około 10h...
Wie ktoś może w czym problem ?
Czuję się jak Yosarian, z jednej strony na forum nie można zgłaszać indywidualnych problemów bo od tego jest support. Z drugiej strony nie mogę...
Witam, mam problem z klejnotami, miałem ich ponad 300 jeszcze w okolicach piątku, a teraz zauważyłem, że bardzo dużo mi ubyło. Teraz nie wiem czy...
Zglaszam blad. W zadaniu dziennym "pobierz 15 rud zelaza z magazynu" jest blad. Jak w sumie w zasobach mam mniej niz 15 sztuk rudy zelaza to zle...
Witam, mam problem z zaproszeniem do przygody. Zaprosiłem znajomego do przygody - po czasie jak nie odpowiadal(nie mial czasu wejsc) zaproszenie...
Witam. Od ponad tygodnia nie mam dostępu do czatu, mimo tego, że nie złamałem żadnego punktu regulaminu. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi?
Witam! Dla pewności raz jeszcze zapytam - czy w meczu drugim jest 10 obozów treningowych oraz jeden "cel"? Czyli 11 obozów do zniszczenia?...
http://imageshack.us/photo/my-images/707/15236606.jpg/ "przygotuj wystarczajaca ilosc blokow marmuru aby uzyskac 250 szt marmuru."
zdobyłam nowe włości, postawiłam magazyn, zrobiłam relog, ale nie dostałam nowych pozwoleń budowlanych, na czacie Pomoc mnie olali, co jest??? ktoś...
moze mi to ktos wyjasnic? zyczą sobie 5 tysiecy diamentów za takiego śmiecia ktory nie działa poprawnie. jawne złodziejstwo.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.