Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Otóż od kiedy skończyła się kolejna znakomita przerwa konserwacyjna nie mam możliwości zalogowania się do gry z ŻADNEGO komputera w domu (w liczbie 3...
Witam, W ogóle nie otrzymałam żadnego zaproszenia na mecz, ani żadnej przygody związanej z eventem odbywającej się na oddzielnej mapie. Mam tylko...
Witam. Mam problem taki iż na win 8 nie mogę grać. Gra staje w momencie gdy wyskakuje okienko " Uruchamianie kolejki logowania (1 z 1)" i tak stoi...
miałam za zadanie sprzedać pewną ilość egzotycznego drewna handlując z graczami - sprzedałam i d..a - zadanie nadal pokazuje, że drewno nie...
To jakas kpina, wyslalem na przygode 2 generalow z wojskiem i niestety nie dotarli na miejsce. Myslalem ze jak skoncze przygode to sie pojawia, ale...
W zadaniu napisane jest "Przygotuj wystarczającą ilość bloków marmuru, aby zyskać 250 szt. marmuru." Powinno być napisane. Przygotuj...
Dzisiaj, kiedy mój geolog wrócił z poszukiwania skarbu, zauważyłem, że wiadomość można zobaczyć jeszcze przez chwilę po odebraniu przedmiotów i można...
Mam 20 lvl to tak na wstępie jednak z tego co wiem i z tego co mi inni mówili, nie zależnie od posiadanego lvl misje dzienne związane z eventem są...
ile jeszcze czasu będą takie problemy z wejściem do gry??? Do tej pory było to irytujące ale w dniu dzisiejszym można dostać szału. Wreszcie się...
ten Czat z pomocą handlem szeptem globalem itd... czasami tak się powiększa ze nie idzie go zmniejszy bo nie widać tych przycisków i dopiero po...
Witam, Dziś rano rozpocząłem IV mecz z rozgrywek. Niestety po jakimś czasie po powrocie do swojej mapy każdorazowa próba wejścia do mapy meczu...
Czlowiek ma chilke czasu na gre przed albo po pracy chce sie zalogowac i chwuile pograc a tu mu takie gowno wyskakuje !!!! Błąd Wystąpił ogólny...
temat stworzyłem aby wspomóc techników . Proszę wpisywać się za każdym razem kiedy macie problem z grą podając ile czasu nie mogliście grać . ...
Witam. Znikają mi budowle kolejno Chata rybaka młyn , tawerna i kantor handlowy.Jestem zalogowany korzystam z kantora handlowego jest ok. Zaloguje...
Może łaskawie ktoś z wtajemniczonych wyjaśni, na jakiej to zasadzie kolega otrzymał dziś prezent w postaci 60 piłek? Aż nie chce mi się wierzyć, że...
Nie mam dostepu do zadnych opcji gry, pojawiaja mi sie wiadomosci systemowe, a kategorie takie jak gildia, pomoc, czat globalny i handel! sa...
Mam problem z drugim meczem, jest on na liście zadań, ale nie ma możliwości wysłania wojska, ani wejście na pole meczu (w okienku po prawej jak...
Witam dzisiaj od rana nie moge wejsc do gry???? Caly czas wyswietla sie takie okno jak w zalaczniku:((
Witam. Wczoraj postawiłem chatę drwala (iglaste) nieopodal lasu składającego się z drzew iglastych. W budynku pojawił się osadnik, ale chata drwala...
czasami po zalogowaniu nie można nic zrobić bo widać pol logowania i pol mapy... a jak się weźmie odśwież to loguje ale nie może zalogować... i muszę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.