Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam...biore udział obecnie w misji MEcz 3 dla zaawansowanych......miałem duzo armii a dokładniej 180 zolnierzy.....dałem odwrot... wrocilem z...
Wbijam przed chwilą w spis zadań. 2 zadania dzienne jak zwykle. Klikam sobie żeby sprawdzić jakie. Po kliknięciu to zadanie z nagrodą piłkową mi...
Po wykonaniu ( magazyn prowiantu ) w gwiezdzie pojawia sie ordynarne zloto. Na poczatku myslalem ze cos nie tak z produkcja i 1000 napitku poszlo sie...
w budynku opactwo nie widać postępu produkcji tj. ile zostało to zakończenia cyklu nie wiem czy tylko ja tam mam ale w razie czego załączam png
Witam, mam problem zaczęłam sobie drugi mecz i mi się zaciął... ie mogę ani w niego wejść ani go zakończyć nic.. Co mam zrobić, bo ani wojska ani...
Dziś gra zachowywała się dość dziwnie. Pierwszym objawem było wyprodukowanie w jednej sekundzie całej kolejki produkcji wojska i materiałów/zasobów....
W dniu wczorajszym dokonałem płatnosci ONLINE a do tego momentu: 1. brak realizacji usługi 2. brak odpowiedzi z supportu dot. płatności -...
Brakuje mi zakladek global i handel
Ukonczylam drugi mecz Puccharu Europy i nie dostalam nagrody. Co robic?
witam Nie wiem, ale nie mam żadnych okienek typu.handel,global,pomoc,szept co mam zrobic?
co zrobić - zaakceptowalem oferte od kogoś - u mnie towar ściągnęło ze stanu zaś odbiorca twierdzi że go nie dostał....
Posłałem 2 geologów na poszukiwania węgla... zostało im ok 25minut do końca zadania... wszedłem na inną stronę www., a gdy znów wszedłem na The...
Otrzymałem w zadaniach dziennych, aby ukończyć przygodę "BANICI" wszystko by było dobrze ,ale ja mam dopiero 35lv a do przygody wymagany jest Lv 36. ...
powoli sie to juz staje chyba tradycja...rozpoczyna sie weekend i mamy ponownie szargane nerwy.Znajomy wysyla zapro do przygody,ktore nie...
pytanie jak wysłałem do kogoś prezent to on wróci do mnie po jakimś czasie jeżeli adresat nie odbiera prezentu? Tak jak w handlu, że po 8 godzinach...
Witam. Od pierwszego dnia uzyskania dostępu do zakładki "handel" zaczął mnie trapić problem: Po rozwinięciu okienka na "full" jego górna krawędź...
Witam, dziś przez przypadek odnalazłem ciekawy błąd: Wybudowałem ok 20 studni, ale nie miałem osadników (więc czekały na ich dostępność i nie...
Witajcie Jeśli macie problem z w czytaniem strony lub wywalanym przez przeglądarkę komunikatu o braku połączenia z serwerem (Firefox,chrom,opera i...
witam zasadniczo nie chodzi o straty golda itp. ale grajac przygode wikingowie przez nie dociagniecia stojace po stronie technicznej serwera...
Ciekawi mnie czy przewiduja jakies rekompensaty za stracony czas u niektorych pieniadze za problemy z ich strony , pomijam juz wielotygodniowe...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.