Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
LUdzie wyskakuje mi okienko: "The client was unable to load a data file. Delete your browser cache and try again." Próbowałem kilka razy...
Witam, mam od kilku dni problem z wyświetlaniem strony głównej itp. mianowicie niebieski guzik "GRAJ" lub "ZALOGUJ" przesunął się do góry i jest nie...
Witam Gram sobie w to na laptopie gra ciekawa , przyznaje plus dla tworcow no ale mam problemy okienka z lewej strony...
mam wielki problem piszę cały czas do supportu a on nie odpowiada i nie naprawia błedu który mam w grze między innymi brak handlu szeptu globalnie i...
czy przez to, że podczas ataku serwer się przyciął i nie mogłem wycofać wojska w odpowiednim momencie, przez co go trochę straciłem to podlega...
mam "odhaczone zadanie - na ekranie głownym mam zakładkę Mecz drugi nie moge zacząc zadanie ani przejsc do lokalizacji tej przygody. Prosze o...
Witam, Formularz kontaktowy nie działa. Przynajmniej teraz. W jaki sposób można się skontaktować z pomocą techniczną? zna ktoś bezpośredni...
Mam klopot pierwsza kopalnie postawilem ale no za zadne skarby nie moge znalezc gdzie zlecic polecenie postawienia nastepnej , ...
próbuje sie logować ok.Przycisk Graj a tu info tej treści: Twój dostęp do gry został zablokowany z następującego powodu: Konto zablokowane....
wczoraj pewnego gracza zaprosiłem do znajomych bo robiłem z nim interes. on mnie usunoł bo z kolei on robił porzadek na liscie znajomych. dzis chce z...
Dzisiaj rano zauważyłem że z menu gwiazdy znikły mi premie a dokładnie kosze cioci irmy. Jednego slotu jestem pewien 15sztuk ale z tego co pamiętam...
Nie można bylo zalogować sie na serwer testowy ! Co do kur... nędzy ma to znaczyć ? Robicie testy tylko dla wybranych ? Chciałem sie zalogować na...
Witam. Zaczęłam dwa dni temu przygodę "Na końskim grzbiecie". Ominęłam trzy obozy (główny z wściekłymi bykami pokonałam) a wszystkie inne zniszczyłam...
Witam, czasami, gdy usuwam wyczerpaną kopalnię np. miedzi, nie są przywracane pozwolenia na budowę. Innym razem nie ma problemu. Zdarzyło mi się...
W standardzie zawsze były 3 kolejki budowania a teraz mam aby dwie.. Dlaczego? Są 3 pola kolejki ale jedno zostaje puste. I co chwile wyrzuci mi...
Witam, od 2 dni nie mogę zalogować się do gry, od 2 czekam na odpowiedz supportu(otrzymałem tylko automatycznie wygenerowana wiadomość), nie...
od 1h nie mogę się zalogować ładuje się gra i nagle się zatrzymuje i nic po wciśnięciu f5 to samo :( Czy tylko ja mam ten problem ostatnimi czasy...
Rozpocząłem mecz wysłałem wojska i nie mogę wejść na mecz ani anulować za każdym razem reloga mi robi . pojawia się komunikat W tym obszarze...
Oczywiście znowu od 43min próbuję zalogować się na Czarci Gaj i ładowanie "paska gry" w pewnym momencie się zatrzymuje. Odświeżanie strony nic nie...
wymieniam sie zaproszeniami do wiktora. i juz drugi raz trafiłem na bug ze akceptuje zaproszenie i sie okazuje ze nie mam misji w aktywnych a osoba...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.