Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Pobrałem grę przez steam i jak ją włączę to nie ma opcji zaloguj tylko rejestracja... http://scr.hu/1fak/1k2ol jak się niby mam zalogować? Edit:...
Od kilku dni mam odkryte złoża węgla, ale nie mogę na nich wybudować kopalń. Nie mam żadnego komunikatu tylko po prostu po wybraniu kopalni węgla z...
Dzień dobry, do zalogowania korzystam z bardzo starego adresu mailowego. Mam pytanie - czy jest możliwość jego zmiany? Proszę bardzo o pomoc. ...
Witam. Mam problem z aplikacja obecenie mam system win 8 oraz przegladarke chrome. Zainstalowalem apke i ciagle mam error, ze gra nie moze...
Odbudowa Po Burzy najwiecej błedu to mam przygoda wszystkie obozy pokazuja sie, bez zadania ,a zadanie wyskakuje czerwony pasek magazyn...
Witam, Nie mogę ukończyć zadania: Ważne drewno sosnowe. Nie chce się zakończyć misja a jak widać w załączniku trzy paski są na zielono i dalej nic....
Flash zaktualizowany, Chrome również, java też. Dalej nie da się odpalić TSO na Chromie.
Witam, Od dawna na moim tablecie (Asus z windowsem 10 + klawiatura ekranowa) pod przeglądarką Chrome nie da sie nic wpisac w pola tekstowe w grze...
Od wczorajszego logowania mam problem z czatem. Nie wyświetla mi się ani handel, ani pomoc,nic, zupełnie nic. Czyściłam pamięć, ciasteczka itd ale i...
Na mojej wyspie nie pojawił się jeszcze żaden golem. Dopiero dziś zwróciłam na to uwagę, kiedy zaglądałam do innych graczy gildii. Proszę o...
Witam jak zwykle problem z logowaniem czy nigdy nie uda sie normalnie wprowadzić zmian ? Ogólna delikatnie mówiąc LIPA Znów pisać do supportu ? po...
Od 19 października bardzo ciężko się settlersy u mnie logują zacina się wszystko nie mogę nawet przygody dokończyć bo nie chce się logować na...
Problem odnośnie nadawania eventowych premii. O ile z Psikusami nie ma problemu, to Cukierków nie można nadać u znajomych. Nie są nawet widoczne w...
Zepsuliście handel, naprawcie, bo nie można ofek wystawiać.
Po wykonaniu pierwszego losowania ekran zostaje zablokowany. Z tego co pamiętam po losowaniu powinien pokazac się popup z wynikami losowania który...
Witam. Nie mozna ukonczyc Bogactwa gór. Do zebrania na poczatku jest 7 elementow: 3 rudy i 4 deski opałowe. Zebrałem 3 rudy i 3 deski i wyskoczył...
napisalem ze kupie 50k klejnotow za 300 zł oraz ze mod z wrazenia padł na globalu i zostalem zbanowany na STAŁE mam pytanie do moda natecostam za co...
Wczoraj rozpocząłem tę przygodę, wysłałem większą ilość gienków do przygody. Wszyscy wylądowali, ale dwóch z nich po wylądowaniu nie dało się...
Zadanie brzmi "Zniszcz obóz bandytów w twojej strefie początkowej, używając 50 lub więcej rycerzy." W moim archipelagu już dawno nie ma obozów...
Zanim napiszę do " pomocy technicznej" chciałem się upewnić czy czegoś nie przegapiłem. Czy chata pirata, lodowa, i wieża, zajmuje tyle samo miejsca...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.