Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Od wczoraj nie mam połączenia z serwerem rozmów i handlu. Dziesiątki razy czyszczone ciasteczka, zmiana przeglądarki i komputera nie pomaga. Czy ktoś...
pytanko czy też macie problem z wejściem na Nowy Świat? Rano koło 9 jeszcze byłem w grze a teraz po 11 mam kłopot. Komunikat: ..."Połączenie nie...
Dziwna rzecz stała się dzisiaj z moim magazynem prowiantu. Wczoraj zdecydowałem się rozbudować go z 3 na 4 poziom co powinno zająć dobę i wyłączyć...
Mam problem z przygodą, od kilku dni widze w zadaniach zboku, że mam przejsc wyspę piratów ale od kilku dni nie mogę jej w żaden sposób rozpocząć,...
Witam, dlaczego kiedy miałam poziom 24 nagle pozalogowaniu okazało sie ze jestem na 16?
1. Zadanie "Rozbudowa armii" (wytrenuj 10 żołnierzy): wyszkoliłem 9 żołnierzy a zadanie ich nie naliczyło 2. Na najnowszej wersji Opery gra nadaje...
Siema nie pojawiła mi się misja w menu gwiazd chodzi mi o te Piłki Ukoncz przygode Puchar Europy 0/1 i niema nic w Menu Gwiazd i tak juz od 2 dni
mam ich wystarczającą ilość, na tą chwilę 7
Jest taki problem, że jeśli ulepszy się budynek, a ma sie 0 osadnikow, to osadnicy juz do tego budynku nie przyjda. Trzeba bo zburzyc i postawic od...
Witam, mój problem polega na tym iż przetransportowałem na boisko piłkarskie duzo więcej wojska niz mogą przetransportowac zwykli generałowie, i...
Witam, mimo iż od ponad miesiąca loguję się codziennie zauważyłam że za logowanie nie utrzymuje się ciągłość nagród, a najczęściej otrzymuję...
Witam. Mam problem z kilkoma moimi budynkami; gospodarstwa, leśnik, kamieniarz, młyn, rybak, warsztat piwowara jest ich 10. Od kilku leveli, teraz...
Od środy po południu gra działała poprawnie do soboty,w niedzielę zaczęły się lagi.Dziś między 4:30 a 5 rano wywaliło mnie z gry 10 razy. Mamy...
gra utknęła na kolejce, teraz nie otwiera mapy przygody...
Wybudowałam gospodarstwa a że miałam deski z drzewa liściastego to od razu podniosłam ich level (brakowało w budynkach ludzików) gdy level podniósł...
Kupiłam dzisiaj wersję pudełkową gry. Czy to jest atrapa? Spodziewałam się że płyta jednak coś zawiera. Tymczasem system płyty nie widzi (inne...
Kto po teście obciążeniowym nie może wejść na testowy, mając tam wcześniej konto, łapka w górę. Ładnie proszę o wpisywanie się pod tematem, po...
Kolejny już raz geolodzy o wiele dłużej poszukują kopalin niż to wynikałoby z gry. Dzieje to się przy wyjściu z gry i ponownym zalogowaniu po jakimś...
postąpiłem wg instrukcji, ale teraz wchodzę na stronę i co dalej żeby móc się zalogować, bo nie mogę znaleźć tradfnego sposobu. ...
Witam, Miałem dwa dni przerwy w grze, dziś przy próbie zalogowania pojawił się problem. Mianowicie po wciśnięciu przycisku "graj" pojawia się...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.