Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Czekam już ponad dobę na 90 futbolówek za mecz finałowy i nie mogę się doczekać. Byłbym wdzięczny za rozwiązanie tego kazusu. Pozdrawiam,...
Jak widać na obrazku osadnicy sa studnia pracuje, nie widać paska postępu i jest sugestia ze brak osadników. Studnia została ulepszona w chwili...
Witam wyslalem 2 x sms na zakup diamentow i od godziny nie przychodzi kod . ma ktos tak jeszcze czy cos u mnie jest nei tak
nie wiem czy juz ktos o tym pisal ale na nowej ziemi mam taki maly problem rozdaje premie budynka premia mi znika z zasobnika ale budynki jej nie...
Jakimś cudem zniknęło mi przeszło 800 monet. Te powtarzające się błędy stają się irytujące.
Sorry, że wam wypominam tak oczywiste błędy. Macie bardzo dużo po otwieranych portów. Np. FTP, Http, Wszystkie te których nie wymieniłem a jest...
Witam Chciałbym prosić o zwrot wojska. Przygoda - Starzy Przyjaciele Straty 135R + 55K Lagi o godzinie 19.30 Atak z blokowaniem... Blok...
Witam wszystkich Otóż zacząłem niedawno grać i chciałem grać razem z tatą ale tata ma serwer 2 a ja 4 czy jest jakaś możliwość zmiany tego oprócz...
Jak w tytule tematu, macie lub mieliście jakiś poważny błąd, od tamtego czasu ciągle czekam i nic dostałem towar tylko na Koloni, a Nowa Ziemia, Nowy...
mogę rozciągnąć okno z czatem do tego stopnia, że nie będę go później w stanie zmniejszyć/zamknąć. oczywiście reload strony załatwia temat, ale można...
Witam Wczoraj przeszedlem do poziomu 26. nagrodą mialo być 100szt monet i przygoda. Przygode dostałem a monet nie. Wysłałem wiadomość do supportu...
Witam! 29.06.2012 r. - wylogowałam się ok. godz 16:30. Na rynku została moja oferta. Logowanie około 19:00 i rzut oka na rynek pokazały 21 dni, 21...
Dostałem bana na global-1. Niechcący wrzuciłem tam ofertę, zamiast na global-7. Wywaliło mnie ze wszystkich okienek: global-1, gildia, handel, szept....
Wczoraj zbudowałem chatkę drwala (liściaste) i zauważyłem że nie potrzebuję zatrudniać leśnika do tych drzew bo one nie znikają. Pytałem się na...
W dzień po konserwacji miałem problemy z zalogowaniem ale po 2, 3 odświeżeniu strony było ok. Teraz niestety nie mogę się dostać mam niebieskie tło,...
Witam. Nie wiem na ile to istotne, ale jedna z przygód (Bounty hunter) się nie zakończyła. Wysłałem tam paru generałów, dwoma rozwaliłem...
nie moge sie zalogowac na swoje konto od godz 12 dzisiaj, znajomy przyszedł i bez problemu sie na swoje konto przed cchwila zologował. Co jest nie...
Witam mam problem 7 dni temu wysłałem generała na event z piłką event się skończył(czas minął) a generał z dużą ilością armii nie wrócił proszę o...
Witam, Ukończyłem mecz piąty i w przeciwieństwie do poprzednich nie otrzymałem meczu finałowego. Nie mam go w wiadomościach itd. Sprawa miała...
Witam! Dzisiaj w czasie ostatniej aktualizacji - wracało moich trzech generałów z wojskiem - z przygody. Zniknęło ok. 150 konnych i 150 żołnierzy....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.