Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Chodzi oto, że pokonałem wszystkich bandytów w obozie straciłem wszystkich oprócz generała, a nadal obóz ten jest na mapie. Proszę o pomoc.
witam co chwile rozlancza mnie z serwerem i kiedy zakupilem 400 mieczy z zelaza i zaczolem produkcje ochotnikow rozlaczylo mnie i jej utracilem:(a...
Sytuacja jest następująca. Wymieniam się ze znajomym premiami. Ja jestem u niego na mapie, on na mojej. Informacje o danych przez znajomego premiach...
Witam wszystkich. Irytujące problemy z serwerem, dwie minuty gry i wywalanie - komunikat - brak połączenia z serwerem.
Problem polega na tym, że widzę jak ktoś mi wysłał wiadomość (okienko mruga), ale gdy klikam zakładkę to widzę tylko nick osoby. Nie widzę żadnej...
Miałem problem z drugim meczem, był on na liście zadań, ale nie miałem możliwości wysłania wojska, ani wejście na pole meczu (w okienku po prawej jak...
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale jest to cholernie frustrujące. Zarówno okienka podręczne (handel, wiadomości itp) jak i główne okno gry...
od wczoraj gra mi nie chce się załadować.co jest? Zaczyna się ładować jakieś 20% sie załaduje i d.pa.Proszę o pomoc.Na testowym bez problemów wchodzi
Czy ktoś miał problem z oddalaniem mapy po nagraniu nowego flasha? Myszka ani nie oddala ani nie przybliża. Na klawiaturze działa tylko "+" ...
Witam Moje konto do gry zostało zablokowane... nie wiem z jakich przyczyn, proszę o pomoc. Z poważaniem
Witam, jakieś 2 tygodnie temu dostałem bana za to że napisałem na czacie w zakładce handel że "Chciałbym kupić klejnoty za monety." po czym dostałem...
Przydałoby się jakieś info, kiedy wreszcie uruchomicie serwer. Proszę zamknięcie tematu, problem rozwiązany
Chata łowcy nie produkuje. Mam w chacie osadnika, zwierzaki latają na około a chata nie produkuje - BRAKUJE TOWARU DZIKIE ZWIERZĘTA. Tak jest od...
Hello, mam problem. Kupilem za diamenty w/w certyfikat i nie moge dodac go do gildii innego gracza nie wiem czy to normalne czy cos nie tak:/...
Po zainstalowaniu dzisiaj najnowszego Flash Playera 11.3.300.262 przestała wczytywać się gra. Po wciśnięciu przycisku graj pojawia się biały ekran....
Witam, mam 371 piłek ale nie mogę ich wymienić na pięć patentów budowlanych, bo nie podświetla się ikonka "Kup". Jak mam to wymienić?
Witam, kochanych twórców gry Settlers online praz adminów serwera. Na początku chciałbym bardzo podziękować za ten czas spędzony na monnecie...
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i...
Znowu pojawiły się problemy z logowaniem na Nowej Ziemi!!!! Po jakiego grzyba robicie te testy obciążeniowe jak one nic nie dają w praktyce. Od 1/2...
Witam.Mam pytanie. Jak wyślę atak na bandytów i zginie 30 mojego wojska to powinno chyba być znowu wolnych 30 osadników???Czy może się...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.