Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam,problem polega na tym że gdy kopalnia wydobędzie wszystkie zasoby(miedz,żelazo,węgiel .....)i się zawala,likwidując ją nie powraca mi prawo do...
problem z logowaniem
zniknęły mi zakładki handel, globalne rozmowy itd. jak na razie to mam tylko wiadomości i szept. Nie mogę kupować i sprzedawać. Co jest grane
Witam dziś zauważyłem ofertę 200 złota za 400 marmuru wymieniłem ją później było jeszcze kilka też wymieniłem ale nie przychodziła żadna wiadomość o...
Brak możliwości zburzenia studni to cel zamierzony czy też błąd?
trzeci dzień trwa rozbudowa magazynu prowiantu na 5lvl, przez pierwsze dwa dni bufy się produkowały przynajmniej gdy byłem wylogowany a po...
Zaobserwowałem, że po aktualizacji bloki nie działają, chyba że zrobi się blok 2 generałami to wtedy dopiero trzeci przechodzi. Czy ja tego nie...
Bug występuje na mapie w prawym dolnym rogu zielony kwadrat wychodzący na niebieskie tło wody(znajduje się tam źródło mięsa). Drugi półwysep od dołu....
Witam zauwazyłem ze gospodarstwa nie zbieraja rownomiernie z pol zboza , a co za tym idzie jedne szybciej sie eksploatuja . I nie jest to tak ze...
Nie wiem czy zamkniecie tematu i niemożliwośc wypowiadania sie uczestników forum jest sposobem na demokracje czy ignorancją moderatora do problemu...
Witam Piszę ponieważ dziś zdarzyła się przedziwna rzecz, mianowicie miałem 225 klejnotów (zbieram na geologa - kosztuje 300), wysłałem wojska...
Po dzisiejszej aktualizacji budynki, które były blisko złóż zaczęły mi blokować budowlę kopalni. Nie mogę najechać myszą i ulokować budynku Do...
Gdy stawiam ostatni budynek np kopalnie miedzi lub węgla jako ostatnią wolną licencje wyskakuje mi komunikat jak na zdjęciu. Tylko pytanie do...
Serwere kolonia przestal odpowiadac kilka minut temu. Mamy awarie czy to planowe wyłaczenie?
Jak większa ilość generałów wraca z przygód np. 15 generałów to połowa jest w etapie jak przy zakupie - zawieszona w próżni i aby do nich zajrzeć...
Podczas attaku na ostatnie 4 wieże strażnicze zwiesiło sie i nie attakuje nic nie moge zrobic Generał niby wysłany ale nic sie niedzieje
witam w strefie 6 atakując blokiem na obóz dowódcy, pierwszy z generałów powinien zostać przechwycony przez obóz (B), drugi zaś powinien zaatakować...
Witam ostatnio uruchomiłem przygodę po czym wysłałem na nią wojsko. Wieczorem wyłączyłem kompa, rano loguje się do gry i co ?? nie ma przygody, i...
Witam wszystkich :D jest to mój pierwszy post i chciałbym wszystkich przywitać;) Od razu przechodzę do rzeczy mam problem PD ponieważ mam 32 lvl i...
Hey czy ktoś z Was dostał ostatnio informację ze strony symulatora walk ze strona ma groznego wirusa lub została własnie zaatakowana i moze...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.