Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam,po dzisiejszych pracach konserwacyjnych powróciły stare problemy na serwerze Nowa Ziemia,a mianowicie znowu wywala po zalogowaniu, nie można...
zaprosiłem gracza sancho do znajomych lecz zaproszenie nie doszło celu ponowna próba zaproszenia wyświetla mi komunikat że zaproszenie już wysłano i...
Witam Wszystkich ;) Prosiłbym o pomoc w w/w sprawie:( Dziennie czyszczę historię i ciasteczka przeglądarki (Mozilla Firefox 13.0) Od ponad 3...
mam juz konto na settlersach i mam osade na serwerze nowa ziemia, w zwiazku z tym ze od 5 dni nie moge sie zalogować chce pograć na innym serwie w...
Taka ciekawostka do dyskusji. Po ostatniej aktualizacji mam taki myk, że wysyłam generała na blok a za nim wiadomo atak na kolejny obóz i w kiedy...
Tak jak w temacie: Posiadam przygodę w menu gwiazdy a nie mogę jej uruchomić. Przy tej przygodzie w prawym dolnym rogu ikonka jest na zielono a przy...
Nie wiem czy to błąd czy zamysł twórców gry ale jak wysyłam odkrywców na krótkie lub długie poszukiwania zawsze przynoszą tyle samo fragmentów mapy...
Witam, właśnie podbijam wyspę na serwerze Kolonia, mam 21lvl.. po ostatniej aktualizacji jak generał idzie tą drogą co ma zaznaczoną, występuje...
Hej! o ile sie orientuje, PD jest przydzielone po wykonaniu misji: 'wyspa piratów' niestety, po wykonaniu misji otrzymałem zebrany łup, ale PD nie...
Dzisiaj miałem dość dziwną i bolesną zarazem stratę- po wymianie koszyków włączyłem piece i mennice, po kilku minutach zobaczyłem nad piecami...
jwt
Witam, dziś popołudniu (tj. 07 lipca 2012) zauważyłem problem z ofertami handlowymi otóż po wysłaniu ofert niezależnie od tego czy ktoś je przyjął...
Witam. Bardzo proszę o naprawienie błędu. Wczoraj zakończyłam przygodę,wróciłam do swojej osady,zostawiając w innej strefie jeden garnizon.Był...
Jak w temacie. Po zmianie wyglądu okienek zniknęła możliwość zniszczenia własnych budynków. Pewnie to błąd gdyż wątpię, żeby twórcy gry nie...
Wysyłam geologa i nic nie znajduje a powinien jak zawsze w danym miejscu być np. złoże miedzi. Wrócił mój odkrywca z poszukiwania skarbów 1 doba i...
Nie idzie tego sprzedać, nawet są problemy z oddaniem tego za darmo:D Może kolejny budynek za 20k gemów skup bezużytecznych przygód będzie miał...
Witam, loguję się codziennie. Wyglada to tak, że zwykle odświeżam po północy stronę i wówczas siedzę zalogowany. Codziennie mam info, że jestem 2...
Jak w temacie... Nie ma paska postępu i kopalnia ewidentnie nic nie wydobywa bo stoi na 4740 od jakiegoś czasu. Próbowałem się prze logować,...
przechodzac misije bagienna wiedzma, (korzystajac z tego poradnika ...
Od dzisiejszego poranka tj około godziny 7.40 tuż przed logowaniem na mapę pojawia mi się taka wiadomość "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.