Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Chciałbym zgłosić irytujacy mnie bug graficzny, który mam nadzieje zostanie kiedyś naprawiony. Chodzi o koszary i przeswitujące przez nie krzaki....
Witam, wczoraj odrzucono mi transakcję handlową- zdarza się. Ale komunikat o odrzuceniu dochodzi do mnie do dziś... I w sumie otrzymałem ich już...
Czy maże mi ktoś wyjaśnić czemu nie mogę się zalogować. Wyskakuje mi okienko. Obszar serwera uszkodzony: W tym obszarze wystąpił błąd , prosimy...
Przejde odrazu do Meritum... Ulepszylem Mennice na 5lvl i dom wladyki takze na 5 poczym wyjechalem na 7 dni wrocilem a Mennica ma 35% a dom Wladyki...
Witam. czy ktoś zauważył, że nie można burzyć budynków....skończyły mi sie patenty i chciałem podmienić budynki, ale nie moge zniszczyć drwala...??...
więc błędny mamy opis albo nie działa to należycie :(
Witam u mnie caly czas miga mi ikona szept czy u was tez tak jest
Witam, od wczoraj nie otwierają mi się okienka z handlem, global-1 itp. Mam tylko szept i wiadomości i komunikat "łączenie z serwerem rozmów" co...
Zrobiłem tą przygodę sporo razy i przeważnie jest OK jednak drugi raz spotkała mnie ta niespodzianka. Przypuszczam więc, iż jest to bug powtarzający...
Witam Sprawa wyglada nastepujaco: nie moge sie uporac z rozdzielczoscia gry (1024x768) w mozilli firefox podczas powiedzmy targowania ucina ekran w...
Witam, Od 2 dni miałem problem z wejściem do przygody - wyskakiwał komunikat "obszar serwera uszkodzony - prosimy spróbować później". Nie szło nawet...
Witam Mam problem z przygodą, otóż robię sobie mrocznych kapłanów, kupiłem loota z tej samej przygody. Dostałem zaproszenie, które zaakceptowałem,...
witam nie mogę się zalogować na serwer rozmów czyli handel szept itp.nie widzę kto ze znajomych jest online proszę o pomoc
Witam, od wczoraj nie otwieraja mi sie okienka z handlem, gildia, itd. Mam tylko szept i wiadomosci. co robic?
Witam, informacyjnie piszę, nie żebym się gniewał ;-) jakiś czas temu otrzymałem, jako nagrodę studnię artezyjską. Nie wiem o co chodzi, ale...
Juz kilkakrotnie zdarzyło mi sie ze geolog zamiast znaleść złoża zaczyna poszukiwania od nowa
Witam! Jestem w trakcie przygody Mroczni Kapłani, do której zaprosiłem znajomego, nick Pre-cell (nie jest to nasza pierwsza wspolna przygoda)....
Zauważyłem że wynikł błąd w zliczaniu oddziałów wojska w podglądzie dodanym do ludności
Wczoraj wrzuciłam do kolejki budowania trzy kopalnie żelaza, po czym stwierdziłam, że najpierw postawię miedź. Pierwsza kopalnia się już budowała,...
Znajomy zaprosil mnei do przygody, zrobilem relog po tym, jak zaakceptowalem zaproszenie, byly lagi. u niego jestem jako aktywny uczestnik przygody,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.