Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
W grze jest błąd, a mianowicie w pasku ludność błędnie pokazuje ilość żołnierzy. Podana są dane np: Oddziały wojska - 539, przydzielone oddziały -...
Witam Od półgodziny nie może się zalogować zakładka wiadomości a wraz z nią wszystkie inne jak handel,gildia,global itd. Jeszcze po północy...
No po wczrajszym sprzataniu niestety nie idzie sie wbic do gierki , no Ip z poza Polski , laduje pierwsze 2 strony ale...
Witam, chciałbym zacząć jeszcze raz od początku gre, jak moge to uczynić skoro moje konto jest powiązane z kontem na facebooku? (poprostu zacząć od...
Nie jestem pewna czy taki był zamiar, czy wyszło to przypadkowo. Można było posłać geologa aby szukał złoża zanim się ono wyczerpie (przydatne...
Witam szanownych forumowiczow Szukalem rozwiazania mojego problemu na forum ale niestety nie znalazlem,a jest on nastepujacy. Za kazdym razem gdy...
http://screenshooter.net/2602781/qrrlcup kto mi powie jak ta kopalnie włączyć.... włanczanie i wyłanczenie oraz relogi nie działają....
Czy tylko ja zauważyłem ze czas podróży generała czasami jest inny niż powinien? Zamiast 30 minut czasami jest więcej, czasami mniej (co mi akurat...
Problemy z zalogowaniem... Witam. Przed chwilą zaczołem przygode ,, Wyspa piratów" ... Wysłałem wojsko itp. Po pewnej chwili odświerzyłem okno i...
Witam ! W strefie 6 zniknęło 1 z 3 złóż węgla. Po zawaleniu się kopalni, geolog złoża nie znalazł a zawalona kopalnia zniknęła
Witam mam problem Mianowicie od jakis 2 tygodni nie mam dostępu do czatu i handlu dlaczego?? Pojawia sie Logowanie na serwer rozmów nie powiodło...
Witam. Posiadam konto na 37 levelu na Nowym Świecie.Wiele poświęciłem czasu na jego rozbudowe.Prawie codzienne logowanie. I wszystko na nic. Od...
Witam. Mam taki problem. Zmieniłem przeglądarkę na Firefoxa, wyczyściłem cache i inne śmieci i dalej wyskakuje mi okienko że nie można załadować...
Gdy brakuje patentów a klika się budowanie następnego budynku, to wyświetla się informacja "undefined text". Pozdrawiam
Dostałem zadanie niskie ceny "Na rynku ma się pojawić duża ilość tytanu po niskich cenach.Wykorzystaj tą okazję i zwiększ swoje zapast tego surowca"...
Witam, gram w TSO od niedawna. Jestem w trakcie zdobywania mojej wyspy. Obecnie jestem przy zajmowaniu obszaru oznaczanego na forum jako '3'. W...
Jak widać na zdjęciu nie mogę wybudować kopalni złota, mimo że wcześniej mogłem spokojnie tam go stawiać. Czy rozwinięcie smolarza na wyższy poziom...
Od pewnego czasu mam ten problem
Po zalogowaniu się i kliknięciu klawisza graj zamiast przenieść mnie do okna gry pojawia się następujący komunikat: "Niestety nie udało się...
Mogę wiedzieć dlaczego zostałem odcięty od handlu mimo że tylko zapytałem o wymianę koszy na ogólnym forum
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.