Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Na moim koncie po wyeksploatowaniu kopalni miedzi lub żelaza, po zburzeniu ich nie otrzymuje z powrotem patentu budowlanego. Straciłem już...
Mam problem z doładowaniem klejnotów. Kiedy klikam w ikonkę kup w http://www.thesettlersonline.pl/pl/sklep# nic się nie dzieje. Wczoraj wieczorem...
Zacznę od : - nie, relog nic nie daje A teraz problem. Zalogowałem się na konto po dwutygodniowej nieobecności, a tu mój kochany poszukiwacz...
czemu po raz kolejny mam sytuację że wysłany geolog w poszukiwaniu złóż nie znajduje mimo że są dostępne na mapie!!! marmur x2 teraz węgiel.!!!!!!
w czwartej czesci mapy mam trzy zloza, dwa miedzi i jedno zelaza. nie potrafie na nich postawic kopalni mimo ze na jakimkolwiek innym zlozu moge......
Witam Wysłałem odkrywce na poszukiwanie skarbów (32h), kupiłem przyśpieszenie za klejnoty, i czas się skrócił oczywiście. Po ponownym...
Witam Błąd mapy przedstawię na obrazku: - półwysep po prawej - 3 strefa Element czerwony, wyraźnie nie ma miejsca, a pomimo to studnie...
Dzisiaj około 1:00 prze komunikatem o przerwie technicznej odpaliłem tworzenie premii 6xkoszyk cioci Jadzi. Dziś rano rano nie mam ani koszyków ani...
Witam, nagminnie się zdarza że geologowie nie odkrywają nowych surowców mimo że są do odkrycia ( np dziś - mam wyczerpane wszystkie kopalnie marmuru...
Od tygodnia mam problem z zalogowaniem do gry. Pisałem już do pomocy technicznej ale bez rezultatu. Może ktoś wie o co chodzi. Dołączam obrazek z...
Podczas klikania w przycisk zwinięcie okna czatu (kreseczka nad strzałką scrolla w górę) zamiast się zwinąć to się rozwija. Kolejne kliknięcie...
Od wczoraj (19.07) mam problem. Wszystko było ok, musiałem odświeżyć połączenie i po odświeżeniu gra mi się nie ładuje, tzn. mam biały ekran i nic...
Witam, Panowie od jakiegoś czasu mam puste ikonki zasobów od podróżników bądź z questów. W menu gwiazdy mam ikony, żelaza, węgla itd których...
Witam! Ostatnio przytrafiło się mi i znajomemu takie coś: zaprosił mnie do przygody mroczni kapłani. Do mnie przyszła wiadomość jak zawsze,...
Witajcie Rodacy ! Na początek przytoczę pewien fragment: Jak to wygląda w praktyce: Co o tym sądzicie?
Od kilku dni mam problem z handlem, itp. Cały czas wyświetla się w oknie: łączenie z serwerem rozmów. Nie mogę wykonywać kolejnych zadań. Jest na...
zaprosiłem kolege przyjał zaproszenie a nie pokazuje mu misji? co robić z tym fantem
Witam, czy ktoś ma jakiś sensowny sposób na to, jak po ostatnim paczu podbić S3, tak żeby nie zaczepiać dolnego obozu z S6? Jakkolwiek bym nie...
przeż bug straciłem 120 osób z WOJSKA
Witam, Przeglądałem forum, ale nie znalazłem jak do tej pory tego problemu wiec teraz postaram się opisać. Odpaliłem dziś ostatni mecz,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.