Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Dostałem nagrodę dzienną 250 rudy żelaza i nie mogę jej wrzucić do domu władyki (nie podświetla się). Co mam zrobić??
Hej ,nie mam opcji zburzenia budynków,dlaczego ?pole zboza moge zburzyc ,budynkow nie ....
nie wiem czy to jest dobry temat, czy istnieje jakiś sposób na przesłanie aktu domu (który sie dostało w prezencie albo kupiło) przez handel?
od wczoraj wysylam generala na przygode, widze sie sie oboz sklada wiec przechodze do kojenej zakladki. wracam po ponad 15/30minutach a general...
Jak w tytule. Ukończyłem przygodę "Zdrajcy", PD zostały dodane, poziom wzrósł. Jednocześnie miałem do wykonania misję dzienną dot. w/w przygody....
Witam, Mam pytanko odnośnie zadań dziennych... otrzymuje zadanie dzienne "przygodę do wykonania" ostatnio "Wyspa piratów" pod zadaniem mam ikonki...
Uczestniczyłem w przygodzie Okradac bogatych, byłem jako zaproszony gracz, pokonałem paru wrogów i wycofałem swoje wojska z mapy ( konni i rekruci),...
Hej, może ktoś z Was spotkał się już z tym problemem i mi coś doradzi. Wykonałam zadanie dzienne a w zasadzie dwa, oba dotyczące dodania i...
Witam Przy próbie wybudowania kolejnego budynku przy braku patentów wywala błąd (co logiczne) . Chodzi o to że nic w nim nie pisze :D. ...
Problem polega na tym ze jezeli gra jest za dlugo odpalona, oraz inne jeszcze nie odkryte przezemnie dolegliwosci, zakladki z chatami znikaja i...
witam wszystkich mam pytaknko/ problem otoz zostalem zaproszony do przygody , niestety nie bylo mnie 8 godzin w grze i nie zdazylem przyjac...
Po raz drugi spotkała mnie niespodzianka. Dostałem 300 monet za zdobycie obozu przywódcy, powylogowaniu i ponownym zalogowaniu (po około 2 godz)...
Wykonałem zadanie, dostałem 150 Rudy żelaza, klikam na nia myszki pokazuje mi sie, że moge dodać ją do Domu Władygi, ale jak najezdzam na naiego nie...
Po wykonaniu zadań nie pojawia sie mozliwosc akceptacji co za tym idzie nie otrzymuje nagrod.
Co sie stalo ze geolog nie moze znalesc marmuru? W tym tygodniu wszystkie zloza mi sie wyczerpaly, a geolog nic nowego nie odkrywa.
tak poprawione, ze nadal wystepuja. Google chrome 20.0.1132.47 m
Podczas mojej dłuższej nieobecności chaty łowcy nie zbierały mięsa. Wydaje mi się że złoże które ma 7,5k powinno zostać wyczerpane w dwa tygodnie...
witam, wystawiam zawsze na handel rude zelaza za chleb, od duzo osob kupilo ode mnie rude, ale ja nie dostalem chelba;// co to za problemy znowu????...
Witam jestem w trakcie robienia przygody OB. Ale od 2h nie mogę dostac się na mape, za każdym razem wyskakuje komunikat nie może nawiązać połączenia...
Mam dosc istotny problem z zaatakowaniem 3 obozow na terenie po prawej na dole. Jak wysylam generala z armia to zawsze zmienia on cel ataku na...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.