Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Od 2 dni mam problemy ze złożami. Mianowicie wysyłam geologa na poszukiwania rud żelaza mija godzina a on nic nie znajduje. Podobnie mam z węglem. Na...
Zauważyłem mianowicie taki problem. Jak pisze tekst w dowolnym miejscu w grze czy to czat lub wiadomosc to gdy chce napisać słowo zawierające...
Podobny temat znalazłem ale nie dosłownie tyczy mojej kwestii. Może i się mylę.. jednak nie przypominam sobie bym w jakim kol wiek momencie, wydał...
Witam Często gęsto zdaż mi się że ekran zaraz po załadowani gry (nie widać jesczcze całego interfejsu i mapki) zwiesza się zaczyna coś mrygać i...
Nie wiem czy temat był juz poruszany ale zauważyłem, że podczas przydzielania budynkom premii, po kliknięciu na budynek premie nie przydzielają się...
Gierka zaczyna już tak lagować że przecież cholery idzie dostać. W misji Okradać bogatych radze uważać na pierwszy obóz z sir robinem (4 wieże) po...
Witam, Gra nie wykrywa Adobe Flash Player na przeglądarce ie "metrowskiej" :D. Flash Player na pewno jest zainstalowany, na stronie Adobe pokazuje...
Witam Kupiłem za klejnoty akt własności studni artezyjskiej , czy ona jest na stałe czy nie. Moja znikneła o wyczerpaniu zasobów.
zabiera mi zasoby a nie dostaję premii
Witam od pewnego czasu nie mam zadań dziennych ok miesiąca, bo nawet nie zauważyłem że nie ma. Czy u mnie coś nie tak? czy tez ktoś tak ma?.
Witam Nie jestem jedyny, bo już namierzyłem kilka osób ;) pisząc na czacie w grze od dzisiaj, literka "ą" powoduje skasowanie całego tekstu, który...
Jestem w trakcie robienia przygody Okradać Bogatych, lecz niestety gdy chce wejść na przygodę wyskakuje błąd "obszar serwera uszkodzony" i wylogowuje...
czasem szept miga chociaż nie jest nic napisane zgłaszam jako bug gry, która nie jest darmowa...
Witam. Moj problem polega na tym, iz nie moge sie zalogowac na swoje konto. nie gralem ponad 2-3 miesiace, a teraz chcialem zagrac no i sa problemy....
Witam Mam wielką prośbę do suportu , aby sprawdzić co jest nie tak , wymieniłem się lootami z użytkownikiem @jouth4 , on w swojej przygodzie widzi...
Witam. Nie jest to błąd nie pozwalający grać, ale jednak błąd :) Otóż miałem dostępne tylko 1 pozwolenie budowlane (zauważyłem to później) i...
Nie moge zalogować sie na konto a juz 18:10. Wyświetla że połaczenie z serwerem zostało zerwane. Wywoływanie serwera nie powiodło się. Albo troche...
Witam! Mam taki problem przy próbie logowania się do gry pokazuje się taki plik do ściągnięcia i nic się poza tym nie dzieje. Czyściłem już pamięć...
Witam. Właśnie wysłałem ofertę handlową. Zamiast, jak zwykle, czas trwania 10 min z przerażeniem zobaczyłem tekst: Kończy się za: 14 d 5 godz....
Być może nie jest to odpowiedni dział na tą informację, może lepiej żeby znalazło się to w dziale poradników jako ważna informacja dotycząca ataków....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.