Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
mam problem z gra po przerwie nie mogę się zalogowac . probuje już od godziny i nie ma reakcji . naprawcie to
Czy problem występuje tylko w Polsce czy także w innych krajach??
szkoda mojej przygody zal
Witam Wyskakuje mi komunikat -nie udało się połączyć z serwerem. Od godziny. Łączę się przez internet mobilny plusa. O co chodzi?
witam dziś dostałem 2 kryształy za logowanie użyłem ich w excelsiorze i pobrało mi klejnoty kryształy zostały a klejnoty zabrało miałem 414 klejnotów...
Z żadnej z przeglądarek ( chrome, FF ani tej zainstalowanej z gry) nie można się zalogować na grę). Znów cosik się przed konserwą namieszało im.
witam od kilku dni mam problem z połączeniem ze serwerem :mad:
Dzisiaj po aktualizacji, po raz pierwszy trafił mi się błąd zgłaszany wcześniej przez innych odnośnie przenoszenia generałów. Generał nie przechodzi...
Witam, mam kłopot ponieważ okazało się że nie dostałem nagrody za codzienne logowanie. Tak jakby nie zaliczyło mi że byłem zalogowany już w...
Zadanie z cyklu: Materiały luksusowe - Egzotyczne drewno pojawiło się u mnie na 30 lvl a na 31 lvl je wykonałem.
Witam, wobec opieszałości działań BB w celu rozwiązania problemu, z którym borykam sie od ostatniej przerwy technicznej w sierpniu br., tj....
Witam, zakupiłem klejnoty, wysłałem przelew na 100zł, jakieś 30min temu i nadal nic nie dostałem.. zaczynam się niepokoić.. proszę o informacje ...
Witam, Pisze z konta na które zalogowałem się poprzez proste kliknięcie wpisanych już danych do logowania - jak sądziłem mojego maila i hasła....
Witam e-mail do mojego kota zostal skradziony, ale bez niego tez go nie zmienie na nowy. Prosze o jakas wskazówke.
Hejka, Spotkaliscie się może z problemem granitu na ostatniej wyspie archipelagu (tej kupowanej za klejki) ? Jest tam złoże granitu. Po...
Witam, Miałem ja konto o nazwie Gracek90 przez kilka lat, na którym miałem 46 lvl. Niestety moje konto na fb zostało zbanowane. Teraz nie mam...
Witam, Ma ktoś też problem z zablokowanym sektorem archipelagu ? (cała procedura czyszczenia wszystkiego w przeglądarce i flash wykonana >...
Witam, mam problem z odpalenie TSO. Gdy wchodzę do gry nie mogę usunąć pierwszego powitalnego okna. Nie można kliknąć w znaczek OK. W tym przypadku...
Nie mogę znaleźć opcji do usunięcia konta, o której mówi FAQ. Nie widzę również formularza kontaktowego do serwisu, gdzie mógłbym prosić o wsparcie....
jak się pozbyć tego * z czatu w grze?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.