Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Od paru dni przy probie wejscia do gry zaczyna mi pobierac plik .bin...
Mam problem z przekazaniem fałszywego certyfikatu w celu powiększenia gildi. Jest on rzucany na budynek gildi z innego konta - do tej pory takie...
Witam Czasami mam problem z zakładkami chata. Np mam tylko Widomości: Lub brakuje Handlu. Przelogowanie nie zawsze pomaga. Troszkę to...
Dostałam dziś nagrodę "mecz otwarcia" z tego co mi wiadomo event piłkarski już się zakończył :rolleyes: chyba jakiś błąd...
Od ostatniej konserwacji często mnie wyrzuca z gry podczas powrotu na własną wyspę.
Dziś nie zaliczyło mi partii klejnotów za premię dzienną, a zaliczyło podwójnie przygodę znalezioną przez odkrywce. Ciekawe ile jeszcze błędów będzie...
Witam. Piszę ten temat, bo zdarzyło mi się to już nie pierwszy raz, a strata koszy przez zwyczajną czynność bywa lekko denerwująca. Cały problem...
Witam Problem w grze jest taki, że zakupując towar od innego gracza przepada on, gdy w magazynie nie ma na niego już miejsca. No i jesteśmy...
Witam Problem polega na tym, że na wybudowanie kopalni miedzi potrzebny jest patent budowlany, ale wyburzenie kopalni nie zwraca miejsca na kolejna...
Witam, chciałem zakupic diamenty za 40 zl.. po wybraniu opcji zaplaty karta, wyskakuje info w $, a gdy płace w dolarach bank nalicza mi dodatkowe...
witam. problem wygląda tak: [/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us...
Zauważyłem, że po przeniesieniu budynku w inne miejsce wyświetla się niższy czas produkcji niż w rzeczywistości. Najlepiej to widać na zakładce...
W dniu dzisiejszym dodano misje gildio-we, jest jednak jeden problem. Cały czas dla mnie -założyciela guild wyświetla się poplątany tekst-nie widać...
Podczas pisania tekstu na czacie czy to na global czy na czacie gildii pojawia się problem - kiedy w jakimś wyrazie pojawia się literka "ą" (poprzez...
Witam chciałem zakupić diamenty w sklepie, wysłałem SMS i nic. Nie dostałem zadnego kodu. Czy ta opcja wogóle działa ?
Z okna wiadomości nie znikają zaakceptowane transakcje, czy ktoś też tak ma od dziś?
Manufaktura recyklingowa nie zmienia wyglądu na 2 poziomie oraz na 3 poziomie. Czy tylko w moim przypadku, czy u innych też?
Logując się przed momentem zauważyłem, że przy logowaniu przez konto Uplay kursor automatycznie przechodzi do pola hasła, zamiast loginu/email. To...
Od trzech dni podczas ataków w przygodzie tracę kuszników. Wysyłam żołnierzy lub ochotników a po rozegranej bitwie nie mam kuszników. Pytanie czy...
Witam,mam taki problem z grą na przeglądarkach Firefox i Chrome,a mianowicie gra strasznie obciąża komputer i muli,na Internet Explorer działa...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.