Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Od wczoraj podczas próby wejścia do gry wyskakuje mi tak oto komunikat Dodam, że żadne bajery typu czyszczenie ciastek itp nie pomaga....
Witam, Problem jest taki: na co bardziej rozbudowanych mapach gra od wczoraj zaczela sie dziwnie zacinac. Przykladowo: moge ruszac kamera, co...
fajne zadania dla gildii...
Jakiś bug wyskoczył podczas przestawiania farm, i wrzuciło mi ujemną ilość pozwoleń budowlanych. Co z tym zrobić?
Witam, Mam takie pytanie... Wszyscy członkowie mojej gildii za zadanie mają wybudować Rezydencje... Ja mam przekazać 3000 narzędzi... Nie mam...
1. Przyciskam strzałeczki zmiany rozmiaru okna (^v) na jego górnej krawędzi. 2. Zaczynam przeciągać górną krawędź okna żeby zmienić jego rozmiar....
Widzę że nie jestem odosobnionym przypadkiem. Kupiłem stalowe miecze za monety. Monety zeszły z mojego 'konta' zaraz po wysłaniu oferty, miecze...
Witam, Zadania gildijne w naszej gildii przestały działać. U wybranych osób nie działają także zadania dzienne (są w kolejce oczekujących). ...
Witam Mam następujący problem związanym z zawieszaniem się kolejki budowania. Standardowo są 3 miejsca, ale po korzystaniu z opcji do przenoszenia ...
Mam śmieszny problem z manufakturą recyklingową - po rozbudowaniu nie zmienia ona wyglądu, nie "rozrasta" się, choć produkuje więcej, jak należy.
Godzinę temu kupilam klejnoty, zapłaciłam - na koncie mam potrąconą kwotę ale niestety klejnoty nie zostały dodane do mojego konta. Co mam robić ?...
Witam. Wchodzac do sklepu pokazuje mi sie TYLKO mozliwosc kupienia klejnotow poprzez smsa. Zawsze kupowalem je poprzez paypal a teraz nie ma tej...
Witam. Otrzymałem zadanie w którym istnieje błąd w opisie - http://photoupload.pl/BOw Powinno być - przygotuj wystarczającą ilość bloków kamienia...
Witam!, Mam bardzo powazny problem. Dlaczego powazny? Dlatego, ze przez owy problem nie moge uruchomic gre, a spodobala mi sie i od czasu do czasu...
mam bug źle jest skonstruowane zadanie dla mnie oto obrazek http://imageshack.us/photo/my-images/254/bugad.jpg...
Witam, nie wiem czy to jest błąd czy poprostu początkowa faza tworzenia gry ;) (dotyczy znajomych) ale : po pierwsze : na tej liście na dole, nie...
bug dotyczy graczy którzy zaczynaja gre. wyczapiłem to na testowym. Mam 4 lvl. Jedyna opcją zeby zrobic 5 lvl jest wykonywnie samouczka. Na 4 lvl...
Mam dwie pozycje (ruda żelaza), których nie mogę przenieść z menu gwiazdy do magazynu. :( Dom magazynu jest "nieaktywny", klikanie na nim nic nie...
Dzisiaj około 13 dałem na posuzkiwanie węgla. Powinno się ono skończyć już po czy wchodzę a tam komunikat że do końca posuzkiwań zostało 3 godziny i...
Dzisiaj odebrałem sobie skarby znalezione przez Poszukiwacza, dodałem je do magazynu, jednak pojawił się problem, bo te nadal znajdują się w menu...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.