Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. dostałem kod na bonusy z gazety. Wpisuje kod w okienko i komunikat że bonus zostanie dodany patrze w menu gwiazdy od 10 minut i pusto....
gram na nodbuku mam maly ekran nie moge wystawic zadnej oferty handlowej poniewaz okno handlu jest nie przesuwne oraz nie widze zakladek
Witam, Za codzienne logowanie otrzymałem miecze ze stali. Jestem na 24 poziomie, więc nie mogę jeszcze mieć miecznika stali. Po dodaniu do domu...
Witam, Jakas przerwa techniczna na Nowej Ziemi ?? Bo nie moge sie od wczoraj zalogowac, dostaje tylko info "Połączenie nie powiodło się Niestety...
Witam Mam taki problem ze wszystkie elementy z tego zadania mam zaliczone oprócz odnalezienia kopalni , wysyłam geologa znajduje kopalnie złota ale...
Witam, jest tak.... po zalogowaniu na konto klikam handel a tam jest moja stara oferta handlowa, która powinna zniknąć po kilkunastu minutach. A co...
Dostałem bana na 30 min super mineły 2 godziny ^^ a ja mam tylko Szept i wiadomości o mojej wysepce... pisze komende /joinchat global1234567 i nic...
Dzisiaj okolo 8 a.m wyslalem geologa na poszukiwanie wegla. Po godzinie 11 a.m. pozostalo mu 20 minut Sprawdzilem po godzinie 12 pozostalo mu 3 h...
Dziś już kilka razy zerwało połączenie - mam nadzieję, że nie wraca "stare"?
Witam mam bardzo powazny problem nie chce mi zakanczac wykonanych zadan i jak mam jakies towary w gwiezdzie i chcem je dodaac do domu wladki to niby...
Problem z logowaniem. Informacji trzeba szukac na forum, ale tu nic nie ma. Coraz bardziej nie podoba mi sie ta gra. Strasznie sie wczytuje lub...
gram na Słonecznym a chciałem zacząć grać na Kolonii,a le nie mogę się zarejestrować, zakładka Kolonia jest nieaktywna.... może ktoś coś wie na ten...
Witam Zauważyłem mały błąd podczas gry, a mianowicie zdarza się że geolog wysłany na poszukiwanie złoża nie znajduje go, po czym zaczyna szukać od...
Mam klopot, dodana zostala ostatnio opcja przenoszenia, poczatkowo bylo że nie mozna przenosci magazynow, kopaln i cos tam jeszcze. Teraz jest to...
niemogę pisać na czacie
wlasnie produkowalem sobie okolo 150 rekrutow ,gdy nagle znikneli z koszar,po surowcach rowniez nie zostalo sladu nie wiem co zrobic z tym
Nie wiem czy o to chodziło twórcom tej aktualizacji, ale jest praktycznie niewykonalne sprawdzenie ofert na handlu, ustawienie odświeżania powoduje...
Niestety dzisiejsza konserwacja nie naprawiła zadań gildijnych. Nie mam możliwości usunięcia zadania bez tekstu jako założyciel gildii. Dostaję też...
3 dni temu zaczelam robic przygode - w trakcie gry gdy wyszlam z dodatkowej mapy aby napelnic wojsko -gdy chcialam wrocic z powrotem ci agle...
Hej! mam problem z zalogowaniem się na serwer testowy - wpisuję dane, odpalam, loguje, loguje i nagle znów wywala stronę do logowania - ktoś wie co...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.