Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
od jakiejs godziny gra mi sie nie chce zaladowac...co jest??zadnej informacji nie bylo o przerwie w dzialaniu???
Otóż mimo iż mam wybudowaną siedzibę gildii nie mogę założyć gildii. Nazwa oraz tag są unikalne mimo to wyskakuje mi komunikat Guild Found No Found...
Nie mogę się zalogować z mozilli, po wciśnięciu graj robi się biała strona i nic dalej...
Witam , zakończyłem przygodę łowca nagród i nic się nie dzieje , nie ma opcji zakończ i czas dalej sobie tyka w okienku przygody . Co zrobić ??? czy...
czekam 2012-08-09 zadanie było ukończone i dotej pory czekam
Zakończyłem przygodę Bagienna Wiedźma i tak sobie czekam, czekam... i czekam. Ani PD, ani zasobów, ani uścisku dłoni. W załączeniu...
Niewiedziec dlaczego moj general podczas marszu na wybrany cel poszedl do obozu u stopniu trudnym ktory znajdowal sie pod chmurami czyli teren...
pomoc z klejnotami Witam, mam do was takie pytanie wysłałem sms ale jest niedziela wieczór po pracy człowiek ale to juz mniejsza z tym źle wpisałem...
Witam, zakończyłem przygode " banici" zniszczyłem wszystkie obozy i od 12 godzin nic się nie dzieje. Może ktoś podpowie co z tym zrobić
Od wczoraj przestały mi się wyświetlać budynki - magazyn oraz kopalnia rudy żelaza. Budynki są, jak na nie kliknę, to widze co jest w środku....
mam przygodę "starzy przyjaciele" i nie mogę jej rozpocząć. Nie ma zastrzeżeń co do levelu gracza ani innych, jest normalnie dla 1 osoby. Ktoś może...
Witam mam problem z ludnością po akceptacji zadania gildyjnego, gdy nie posiadałem wystarczającej liczby ludności a zadanie i tak sie zaakceptowało...
Już drugi dzień mam takie coś Połączenie nie powiodło się. Może mi ktoś powiedzieć czemu tak się dzieje .?? Mogę klikać na GRAJ cały czas i nic z...
Cześć Szukam rozwiązania problemu nieaktywnego przycisku zapraszania osób do przygody - zaprosiłem przyjaciela do przygody nim on zdążył zatwierdzić...
Dzisiaj przypadkiem zauważyłem coś dziwnego nie mogę usunąć magazynów w sektorach 7,8 i 9 w innych problemu nie ma wie ktoś co jest grane ? ...
Na pograniczu strefy N/E i E bezposrednio od strefy domu wladyki, znajduje sie kepka lasow iglastych, ktora nie znika i moze mylic co do zawartosci...
przejąlem nowe włości a ich nie dostałem?co z tym zrobic?
Nagroda za codzienne logowanie zanika po czym startuje od nowa nie dajac jej ukonczyc
Witam Mój Odkrywca znalazł mi przygodę - "Starzy Przyjaciele" Niestety ni można jej uruchomić. Ma ktoś jakiś pomysł?
Wczoraj w nocy ni ebyło info o wyłaczeniu serwerów, specjalnie sprawdzałem szukajac tej informacji. Nikt z graczy pytanych na czacie tez nie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.