Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
W nowym patchu wprowadzono zmianę, obozy przywódcy na przygodach są podświetlone specjalną ikonką "korony", taką też ikoną podświetlony jest Biały...
Bialy Zamek otrzymany w nagrode za przygode po aktualizacji otrzymal ikone oznaczajaca oboz przywodcy bandytow.
Hej, robiłem przygodę Łowca Nagród (nie wiem, czy tyczy się innych), ale: jeżeli wykonasz jakiś krok/zadanie w przygodzie, to masz dla niego...
Do ****a pana kiedy naprawicie błąd jak w temacie^??? Szlag człowieka może trafić, chcesz tu pisać po polsku i korzystać z ogonków ale się nie...
witam serdecznie. chciałbym prosić o wyjaśnienie jakim cudem podczas bitwy, 60 moich rekrutów zadających obrażenia 15-30 (co minimalnie daje...
Nie mogę połączyć się z serwerem rozmów. O co chodzi?
Witam Chciałbym napisać iż po raz kolejny podczas przerwy technicznej napotkałem pewien ciekawy do tej pory raczej nie opisany problem. Zaczynając...
Najnowsze zmiany wprowdzily do garnizonu opcje przewidywania wyniku walki. Z nieznanego powodu ktos przetlumaczyl to jako podglad walki. W jezyku...
mam uruchomioną przygodę starzy przyjaciele, w momencie próby wejścia na mapę otrzymuje komunikat" w tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować...
Witam Problem polega na tym: Posiadam 14 chat drwala na poziomie 3, które powinny produkować 42 sztuki drewna w ok. 3,5 minuty. 4 warsztaty...
Hej, dzisiaj rano chcąc zakupić trochę wody wystawiłam ofertę, niestety pomyliłam się i zamiast 1 monety ustawiłam 288 za 400 wody, od razu po...
Problem polega na tym że praktycznie nie ma możliwości grania z małego, 10 calowego, laptopa. Okna wyskakują w ścisłe określonych miejscach i nie ma...
Witam, dziś rano po zalogowaniu odkryłem że mam ujemnych osadników. W czym problem?
Witam W przygodzie wiktor podstepny wysłałem 2 zaproszenia do graczy i żaden z nich go nie otrzymał u mnie wyświetla się że czekają na akceptacje ...
Od wczoraj problem z logowaniem a dzis to juz katastrofa ,co chwile brak polaczenia .:mad:
hejka mam zadanie z przydzielaniem premii,przydzieliłem znajomemu on mi a zadanie nie zaliczone o co chodzi?:confused:
Jeżeli utknąłeś na serwerze testowym z zadaniem na poziomie 4 gdzie musisz dodać deski, pniaki i kamień do swojego magazynu z menu gwiazdy, a nie...
kolejne zadanie zadanie było ukończone i dotej pory czekam czekam 2012-08-19 zadanie było ukończone i dotej pory czekam
Witam i przechodzę od razu do rzeczy - otóż w s9 mam cztery młyny, każdy na polu 12 sek., więc całkowity czas produkcji wynosi 6:48 dla jednego...
Wszystko fajnie było, do pewnego momentu :) Teraz w tym nowym eventowym teście nic mi nie działa, ani handel ani zapraszanie znajomych .... NIC,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.