Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
pstanowiłem ptestować troszke i testy skończyły się na 10 lv na jedynym zadaniu ktore dawało expa ... windows7 opera
W bilansie sa wliczane zasoby (a przynajmniej pokazywane) wytwarzane w budynkach ktore aktualnie przechodza upgrade. Dla lev 2 -3 to poł biedy ale...
Witam mam pewien problem. Chodzi mi o to że dziś rano próbowałem sie zalogowac na Settlers wszystko działalo ale gdzie już pasek ładowania dotarł do...
Witam Coraz częściej wyrzuca mnie z serwera, np po wizycie na mapie u członka gildii. Obowiązkowo mam wywalenie po próbie wejścia na mapę przygody...
Od kilku dni mam problemy z zalogowaniem sie. Wyskakuje info, że serwre zajęty i żeby spróbować puźniej.
zniknęły mi zakładki pod oknem rozmowy i co teraz? Prosze o pomoc:(
do poludnia wykonalem dwa zadania i nie otrzymalem zadnych nagrod.Gra sie chyba sypie,bo sie zawiesza.
Skończyłam przygodę, tzn. pokonałam wszystkich i ...NIC. Odesłałam generała, nadal nic. Ikonka przygody jest nadal aktywna.
nie moge lub nie umiem dokonywac wpisow na czacie w mojej grze.moge wysylac szpt,prywatne a nie moge na ogole.prosze o rade .pozdrawiam
Witam,chciałem zgłościć mały błąd który pojawił się po ostatniej konserwacji gry.A mianowicie na mapie mojego "królestwa" nad Białym Zameczkiem...
Gram od kilku dni, loguję się klasycznie Jak połączyć istniejące konto z facebookiem, by można było się logować do gry przez FB? Jest to w ogóle...
Jak w temacie zakończyłem zadanie i nie dostałem punktów doświadczenia, przed rozpoczęciem zadania miałem 35/36 po zakończeniu mam podobnie ?
Dzisiaj jest piatek i gra slabo dziala. Pozdrawiam.
Witam Przeglądałem ten dział i nie natrafiłem na ten temat więc postanowiłem go założyć. Chodzi o nową wersję Handlu na testowym serwerze. ...
W zadaniu dziennym: "Przygotuj wystarczającą ilość bloków marmuru, aby uzyskać 250 szt.marmuru." Powinno być chyba kamienia?
WITAM zakupilem klejnoty za 11zl i do teraz nie dostalem kodu ???? ile mozna czekac???i to jeszcze ze sie placi???
Witam Dość nietypowy problem brak możliwości kliknięcia przycisku graj ! Nie wiem czym to jest spowodowane ale nie można się dostać na grę
Witam, adobe ogłosiło iż nie będzie już dostarczać flash playera dla urządzeń z androidem 4.0 i wyżej. Niestety jestem w tej grupie użytkowników:-(...
Witam, wydaje mi się, że wdrożone dziś podsumowanie gospodarcze ma błąd, a mianowicie dolicza statystyki budynków które podnoszą poziom. Czy...
Po dzisiejszej przerwie technicznej nie widzę u siebie ikon rezydencji, pozostałe budynki widoczne. Pomimo to mogę robić wszystkie czynności na nich....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.