Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Po ostatniej przerwie technicznej straciłam możliwość burzenia budynków. To jest stała zmiana czy tylko ja dostąpiłam takiego zaszczytu? :)
Sposób na zwiększenie płynności w TSO: Wyszukujemy w katalogu windowsa plik: mms.cfg. Powinien się znajdować: WIN7 64:...
Hej, Od prawie dwóch godzin próbuje się połączyć, jednak za każdym razem, gdy już uda mi się wejść do gry, po 1 minucie znowu mnie wyrzuca. Czy...
Witam, Chciałem zaatakować obóz jak pokazano w obrazku w załączniku. Wysłałem weterana - ponad 200 konnych i trochę ochotników do osłony. Nie...
Pisałem już wcześniej o tym ale widzę że sytuacja się nie poprawia. Dzisiaj znowu "zeżarło" mi kilka premii. Przydxieliłem je do budynków, zniknęły z...
Ustawiłam na noc wymianę kamienia na marmur i desek iglastych na liściaste w magazynie prowiantu. Rano nie zastałam ani zasobów wyjściowych, ani...
Po raz kolejny pojawia się problem z zakończeniem zadania Gildii. Szef gildii powinien mieć opcję "Zakończ" w momencie kiedy zadanie zostanie...
Po ostatniej aktualizacji występują takie błędy jak : 1. Gra strasznie laguje. -Dając jakiegoś bufa na jakiś budynek itp. zostaje on dodany po...
Zróbcie coś z tymi okienkami które czasem jak się rozwiną to nic nie idzie już zrobić - i tu i na testowym :( Czy taki wielki problem dać zwijanie...
Witam. Kolejny raz to samo. Gdy wysyłam moje wojsko z atakiem na obóz bandytów ... ów wojsko nie atakuje wskazane tylko całkiem inne ... wo walce...
Witam, w dniu dzisiejszym odpaliłem misje Bagienna Wiedzma, i posłałem na nią 1 Weterana i 4 Generałów z kompletem wojska, standardowo weteran...
Czy nadmiarowe zakupione surowce nie powinny znalezc sie w menu GWIAZDY ? Dodam że to ja zrobiłęm ofertę i AKCEPTOWALEM a nie kupywalem od kogoś ...
Może to nic w porównaniu z błędami ale jak już coś robić to porządnie i jak już mamy polską wersję to niech będzie polska-polska a nie...
Mój odkrywca znalazł 50 desek i 50 kamieni - dodałam na domu władyki deski (miałam własnych 175) i zamiast spodziewanych 225 mam teraz ... 5...
osadnicy sa na minusie .... ss wszystko wytłumaczy proszę po pomoc http://scr.hu/3tk/zdcem
Po zalogowaniu się do gry otrzymałem 2 nowe wiadomości. Jako najnowsza była informacja, że odkrywca znalazł 25 kamienia i 100 kamienia. Druga...
znikają mi pola III a powinny tak jak woda III znależć się w menu gwiazdki podam że zakupilem kilka pól strata duża klejnotów poziommam31
Problem dotyczy ukończenia Banitów. Wszystkie wrogie obozy zniszczone, warunki ukończenia przygody spełnione. Mimo tego w księdze zadań przygoda...
czy te serwery do jasnej ciasnej chodza na amidze? wystarczylo wprowadzic jakies deb...ne zadania gildyjne by serwer z dnia na dzien zaczal chodzic...
Kupilam przygode "Łowca przygod" aktywowalam ja. Ale nie ma jej ani w panelu gwiazdki ani z boku ekranu. Prosze o sprawdzenie o co chodzi. ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.