Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
W instrukcji dla początkujących przeczytałem że aby rozpocząć czat "po prostu kliknij na pustą linię pod czatem, wpisz swoją wiadomość i wciśnij...
Zadanie "marmur z kamienia" posiada wprowadzający w błąd opis: 1) W małej ramce z paskiem postępu wykonania części zadania mamy opis "przygotuj...
właśnie kliknąłem "rozpocznij przygodę" (banici), nie pojawiło się okienko po prawej stronie z menu, gdzie mogę wysyłać wojska itp. Przygoda jest...
Mam taki problem że chaty leśnika wykrywają drzewa ale ich nie sadzą brak czasu pracy a jak próbuję przemieścić to pokazuje brak surowca pomóżcie .
Witam, czy możliwe jest granie w TSO na tablecie z systemem android 4.0?
Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposob moglbym uzyskac klejnoty za sms jesli w czasie wysylania sms wyskakuje mi ciagle blad.
Witam, dzisiaj straciłem około 100 żołnierzy ponieważ przy uzupełnianiu stanu wojsk i wysyłaniu ich od razu na atak, wojska dodane bez potwierdzenia...
Witam Mamy mianowicie taki problem. Gdy nasza Gildia osiągnęła 20 osób. Otrzymaliśmy zadanie dla Gildii. Miało je wykonać 12/20 osób. wykonało je...
hejka jestem nowy i nie kumam gdzie pisac ! ale dostalem 10 patentow budowlanych i dalem do domu wladyki i ich nie mam dlaczego prosze o odpisanie...
Zaprosiłem gracza do misji ale nie zdążył jej podjąć, drugi raz nie moge nikogo zaprosić bo mam zablokowany slot, to nie pozwala mi na ukończenie...
Po wysłaniu wiadomosci do supportu wyskakuje taka oto strona http://tinypic.com/r/2coo76f/6 Edit: Co najgorsze jest juz godzina 8:30 czyli...
Dzisiaj rano włączyłem sobie przygodę, w końcu nic innego ciekawego w tej grze niema, wysłałem to co trzeba i chcę na nią wejść a tu: "W tym...
Pokazuje mi się co jakiś czas coś takiego: O co chodzi? Na wszelki wypadek klikam 'Nie'...
podbilem nowy teren a magazyn nie moge tam postawic mam go juz na poczatkowej ziemi a nie da sie go zburzyć ani przenieść. granice zmieniły...
Witam, ostatnio mam problemy z zadaniami.Dzisiaj dostałem nowe zadanie dzienne ZDRAJCY. Jak mam rozpocząć ta przygodę:confused:? Kiedyś jak...
W zadaniu należy wyszkolić 5 rekrutów, 5 łuczników i 5 ochotników. Wystarczy jednak uwolnić ich z garnizonu i zadanie jest wykonane
Witam Za codzienne logowanie dawane są jakieś małe nagrody...do czasu. Akurat dzisiaj byłby 7 dzień z kolei i miało by wpaść ileś tam klejnotów,...
mam tylko nadzieje,ze po "naprawie" znikna lagi a swoja droga jakies info by sie przydalo
co jest grane grac nie moge
Przy ulepszeniu smolarza zabralo mi 2x za duzo surowcow. Relog nie pomaga. przegladarka: chrome System operacyjny windows xp
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.