Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
po zalogowaniu pojawia mi sie tylko szept i wiadomosci i nic poza tym;/
Dzisiaj(6.09) po zakonczeniu tranzakcji handlowej nie otrzymalem surowca (400 marmur)
1.sprzedałem przygodę za 200 monet i kasa gdzieś utknęła mimo zaakceptowania nie pojawiła się na koncie 2.do 35 poziomu brakowało mi milimetr na...
Dzień dobry. Mam problem takiego typu. Więc wysłałem dziś smsa na 400 szt. klejnotów i nie dostałem żadnej wiadomości z unikalnym kodem. Smsa...
Wiatm, Jesli zbudujemy kopalnie (w moim przypadku kopalnia miedzi) przy braku osadnikow i od razu ja ulepszymy do poziomu 2, po skonczonej budowie...
Witam. Muszę z przykrością stwierdzić że od ponad miesiąca na czacie gildii, pomocy oraz globalnym nie mogę pisać ą w zdani bo cała reszta...
W ostatnich dniach wieczorami w godz. 19-21 praktycznie nie da się grać. Serwery sa tak przeciażone że praktycznie gra klatkuje, na coś takiego jak...
Zaatakowałem obozy z 8 strefy zgodnie z przedstawionym obrazkiem (generała z garnizonu B wysłałem dopiero gdy generał wysłany z garnizonu A schował...
Witam Settlersiaki, Kolega chciał się zarejestrować na serwer Słoneczny Gród, ale nie ma takiej możliwości, gdyż przy próbie kliknięcia "Słoneczny...
Witam Co z tym zrobić macie może jakieś pomysły?
Mój problem polega na tym. Miałem znajomego w gildii, a on jej nie opuścił a go nie ma w członkach dokładnie patrzyłem w wiadomościach gildii, czy on...
Witam dzisiejsze dzienne zadanie "ścieżka dla jeleni" głosi : miej w posiadaniu następującą liczbę ulepszonych chat myśliwych 1 szt czy ta...
Postanowiłam zrobić przygodę "Na końskim grzbiecie". Kliknąłem rozpocznij przygodę... i tyle ją widziałem. Nic się nie wydarzyło. Oprócz faktu, że w...
Wiadomość wyświetliła się na mapce znajomego, kliknąłem TAK, i nie wiem co się stało :| Trochę taka kula zgadula
WItam zalogowana jestem przez fejsbuka zamiast przez stronę. Czy da to sie zmienić zebym mogła sie logowac przez strone wpisując nazwe użytkownika i...
Jak w temacie...upłynęło ponad 8 godzin, gracz nadal widnieje w mojej przygodzie na "szaro" i nic nie mogę z tym zrobić.
witam ukonczylem przygode a tu nic i dalej czekam ???? jaja se robicie z nas????
Tak wygląda kopalnia po ulepszeniu. Dostarcza surowce, zmniejsza ilość rudy w złożu, nie ma nad nią wykrzyknika. Mylna jest informacja o tym że nie...
Witam. Nastąpiła kuriozalna sytuacja. Dostałem bana za "Wysyłanie ofert o sprzedaży rezydencji na allegro". Oczywiście nic takiego NIGDY nie miało...
Nie dostałem patentów za zdobycie nowego terenu, magazyn oczywiście wybudowałem
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.