Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Około 2 godziny temu skończyłem przygodę Wyspa Piratów. Zniszczyłem wszystkie obozy a nie mogę od tego czasu zamknąć gry. Ani wchodząc w wykrzyknik...
j/w_nie dosc,ze gina od tak sobie surowce to z handlem lipa...kupilem na targu paczke maki,ale potwierdzenie tranzakcji nastapilo po paru godzinach a...
Nie wiem co się dzieje ale drwale działają całą parą a w magazynie nie przybywa drewna, jak kupię to jest. Czy ktoś może też ma ten problem?
Witam,zrobilem format kompa i teraz nie moge uruchomic gry.Mam taki...
Po wykonaniu jednego z zadan gildii nie zniknelo ono z "Ksiegi zadan". Nie ma zadnych szczegolow tego zadania wyswietla sie jedynie napis [undefined...
Wysłałem zaproszenie koledze, chciał się zarejestrować, ale wyświetliło mu się: "Ten adres e-mail jest już użyty", no to dał na przypomnienie hasła:...
Gra aktualnie przestała działać pod firefoxem. Rano zaczęło mulić, pomijać niektóre obrazki przy ładowaniu, a teraz jest ciągle biała strona przy...
na testowym serwie mam 4 lvl i mam max drewna i desek w magazynie. Dostałem zadanie którego nie mogę pominąć aby dodać z gwiazdki drewno do...
Podczas gry po jakiś 3do 5 minut po zalogowaniu przerywa połączenie z serwerem i należy ponownie się logować czy to jest normalne pozdro!!!!!!!!!:mad:
Fajna i przydatna rzecz, aczkolwiek niedokładna Zlicza ilość produkowanego surowca nawet z budynku, który jest w trakcie ulepszania, a nie powinno...
Nie znalazłem takiego topica ale jeśli istnieje proszę o usuniecie tego posta. otóż znalazłem taki błąd nie zbudowały mi się jeszcze koszary. I tam...
Witam. Jak w temacie, co jakiś czas i ostatnio dość często to się zdarza, znikają czaty rozmów by po chwili znów się pojawić. Problem jakiś jest...
Czy istnieje możliwość otwarcia Domu Władyki skrótem z klawiatury zamiast szukania go przez przesuwanie mapy? Podobny skrót dział w Koszarach ale czy...
Tak informacyjnie, przy probie zalogowania za pomocą przeglądarki na telefonie Nokia 500 telefon fixuje i sie restartuje:)
powinna być albo wstrzymana czasowo albo ulepszenie wstrzymane na czas 1 albo 2 bo bez sensu ulepszać budynek i żeby pożywka razem z tym leciała
wyslalem sms za 30 zl nie dostalem zwrotnego sms z kodem na klejnoty , piniadze z kota mi pobralo , w czesniej wyslalem za 20 i bylo ok a teraz ...
Co około 5 minut wyskakuje mi że nie można było wywołać serwera, klikam OK(tak jak w komunikacie) i wywala mnie do strony głównej. Rozłączanie co tak...
Wracając z jednej z przygód zamiast 3 generałów zrobiło mi się nagle 6. W tym trzej to kopie pozostałych łącznie z armią. ...
Witam Wczoraj zakończyłem wraz z kolegą misje i nie było dropa ani zakończenia misji. zadanie zakończone komunikatem , że nie dałem rady , co jest...
Nie wiem o co chodzi ani jak mam to rozumieć skoro jest limit populacji (wojsko + pracujący osadnicy) ma mieścić się w granicy naszego limitu poprzez...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.