Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Cześć. Znajomy miał ten sam problem ale na testowym. Ja mam w Kolonii. Odpaliłem mini zadanie, doszedłem do przygody "Wyspa Tiki Tiki" i po...
Po aktualizacji zmienily sie czasy dla poszukiwan rzadkiego przedmiotu i dla szukania premi. W opisie aktualizacji nie bylo wzmianki o jakichkolwiek...
Innymi słowami znikające budynki oraz złoża. Zauważyłem i nie wiem czy to jest problem z flashem czy może problem z serwerami BB czy ostatnimi...
Ali Baba Młody Drwal - ostatni obóz w drugim sektorze (70 Jeździec,70 Szermierz,50 Wydmowy Strzelec) nie kolejkuje ataków. Atakował zwykły generał i...
witam, ukończyłem drwala. na końcu otworzyłem okno zadań (klik w skrypt koło avatara) i potwierdziłem wykonanie ostatniego zadania. jak zwykle...
Symulacja wyniku walki nie jest prawidłowa dla Vargusa.
Czy po każdorazowym ukończeniu kornik Złej Królowej nagrodą może być odblokowanie już odblokowanego łańcucha produkcyjnego? Drugi raz odblokowałem...
Jak w temacie - po konserwie generały nie mogą wylądować na przygodzie.
Komus o dziala ? U mnie nie chce wystartowac Mam taki komunikat i KONIEC
Witam. Nie mogę się dogrzebać do informacji czy niemożność rzucenia premek na obóz, w którym toczy się walka, to bug czy celowa zmiana przez bb?...
niemoge odebrac prezentu ktory otrzymalam na poczte '' Czekają na ciebie… duża aktualizacja oraz prezent! ''
Brak jednego budynku cicha chatka w drugiej części zadania W Poszukiwaniu Świątecznego Nastroju. Powinno być 5 budynków są 4. Czy ktoś też tak miał?
Mam problem z prezentami, które są dostarczane przez odkrywców. Nie są zliczane w zakładce wydarzenia. Mam tylko 140 prezentów z zadań głównych....
W strefie lądowania tej przygody jest miejsce na 5 lub 6 generałów, zależy jak się trafi, raz zmieściłem 6 innym razem już tylko 5. Czasem jakiś się...
Po raz trzeci nie zaliczyło mi jajek za przygody. Zaczyna to być męczące.
Mam taki problem mianowicie tak. logowąłem sie za pomocą Uplay. Moje konto zwie sie criss20ster. Leczy gdy na stronie głównej gry jestem widnieje...
Dostałem nagrodę w konkursie 5 lat tso i ani tego jak zaakceptować, ani jak odrzucić ;)
Nie mogę wejść do gry.Pokazuje mi się informacja,że "obszar serwera uszkodzony.W tym obszarze wystąpił błąd." czy ktoś tez ma ten problem? Czy jest...
co jest grane ?
witam gra wogole mi sie nie wczytuje pierwszy pasek elegancko drugi do polowy i stoi
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.