Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Od ponad dwóch godzin nie działa mi serwer rozmów, pojawia się komunikat "brak dostępnego serwera rozmów", nie wiem czy to błąd ogólny, czy...
Mam problem związany z chatem , co chwile sie wyłącza kiedy to sie stanie dostaje komunikat "brak dostępnego serwera rozmów" a po chwili chat wraca ...
Witam, ukończyłam przygodę BW pokonałam wszystkie obozy... w nagrodę dostałam tylko exp dlaczego nie dostałam surowców?
zaakceptowałem 3 transakcje 400 napitku za 400 marmuru skasowano mnie na 1200 napitku (ok) otrzymałem 800 marmuru (nie ok) co robić? no i dlaczego...
Nie wiem co to za błąd ale nie idzie mi exp stoję od 2 dni na 16lev odkrywam tereny lecz nie odkrywa mi sie mapa..... Co się dzieje>?
Gdy zburzymy jakikolwiek budynek pozwolenie na budowe wraca do naszej puli, jednak po wyczerpaniu sie jakiejs kopalni (np rudy miedzi) i wyburzeniu...
Witam Na wstępie chcę powiedzieć,że problem ten zgłosiłem do suportu,ale jestem ciekawy czy może ktoś z użytkowników spotkał się z tą sytuacją i...
Zauważyłem dziś i wczoraj taki błąd. Jestem w trakcie przygody Bagienna Wiedźma. Po powrocie z mapy przygody wyświetla mi serię komunikatów, że...
Witam uchwyciłam mały lecz całkiem ważny błąd po przerwie konserwacyjnej na serwerze którym gram nie wiem czy to się dzieje na wszystkich Serwer nr...
Mam problem z wykonaniem misji. Chodzi o to, ze nie moge sie dostac na mape przygody, nie moge tez jej anulowac bo wyskakuje mi okienko z...
witam mam problem jak w temacie - na potwierdzenie screen. wszystko sie wydaje w porzadku a jednak chata nie pracuje mimo ze osadnik jest i zloze...
Problem jest,jak wyżej w temacie. Może mało serwerów na taki nawał ludu!
Nie mogę zwinąć okienka czatu. dopiero odświeżenie mnie ratuje:
witam mam problem, zainstalowalem windows 8 enterprise i pojawil sie problem, zaraz jak tylko wlacze gre pare minut i wiesza sie caly komputer....
W tym zadaniu pomimo odkrycia nowego złoża kamienia nie zalicza wykonania zadania, 1 część zadania spełniona (100 szt. kamienia)
Witam, po zakończeniu zadania na stronie pokazuje mi się podwójnie przycisk zamknij, pewnie to problem kosmetyczny. Serwer "Nowa Ziemia"
Hej, Mam problem nastepujący. W podsumowniu pokazuje mi, że produkcja bali liściastych jest na poziomie +350/12h. Jednak po dłuższej obserwacji...
Witam Staram sie znaleźć jakies info jak zakonczyc zadanie ktore zostalo praktycznie zakonczone. Trzeba udostepnic 50 narzedzi i 50 maki nazwa...
Dlaczego moje posty sa wszystkie kasowane na temat nieslusznie rozdawanych Banow przez MoDow? nie potraficie na nie odpowiadac czy co?
dlaczego myśliwy nie poluje na zwierzynę, choć jelonków wkoło od groma?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.