Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Od jakiegoś dłuższego czasu (około 3-4 tygodni) w godzinach wieczornych (około 18-22/23), gra staje się nie do grania. Poprzez pojęcie...
Witam, mam od pewnego czasu (wcześniej tego nie było) problem z kopalniami rudy żelaza ( i tylko z nimi ). Chodzi o to, że jak mi któraś się...
nie pojawiają się bonusy w postaci drzewa liściastego w ilosci100szt przekazane do magazynu z gwiazdki jest taki sam stan jak przed przekazaniem
"Drodzy pomagający, zwracam się do Was z takim zagadnieniem. Gdy kończą się zasoby moich kopalni miedzi, usuwam kopalnie, a patenty mi nie wracają....
mam problem z obrazem jak w temacie mianowicie problem polega na tym że w trybie normalnym w oknie przeglądarki wygląda wszystko niby prawidłowo...
Witam Problem jest w planowaniu produkcji. Gdy nie ma wystarczających surowców i produkcja stoi (choćby chwilowo) planowanie pokazuje zamiast...
Witam powtarzam problem widze że mój stary post został przeniesiony do archiwum a problem jak był tak jest , jak mi nie zaliczyło zadania tak mi nie...
Problem zniszczone wszystkie obozy a przygoda się nie kończy... coś się zmieniło?
Mam problem z przydzieleniem osadnika do chaty leśnika cały czas swieci mi się wykrzyknik ( zbudowałem jeszcze jedną chate i tam został przyznany...
dlaczego nie moge zaznaczyc towaru do handlu? klikam i nic mam kantor wybudowany.
Witam, moja znajoma ma taki o to problem przy uruchamianiu strony TSO: http://www.fotoszok.pl/upload/62adefcb.png Tak jakby stronka nie chciala...
Witam , chciałbym prosić o kasację mojego konta ...
Robiłem przygodę ("wyspa piratów"- moja pierwsza przygoda po podbiciu wyspy), aż w pewnym momencie przy próbie wejścia na mapę przygody zaczęło mnie...
Witam Mam problem z ikonami Uśpienia "Zzz" gdy usypiam budynek włącza mi się na 4 sekundy i znika. Moja żona która gra często z tego samego...
Będzie mi bardzo trudno przedstawić problem bo screeny nic tu nie dadzą. Mam jednak nadzieję że opiszę to w dość jasny i zrozumiały sposób :D. Jest...
moze kto powiedziec co jest przyczyna ze nie moge postawic chaty drwala (iloste) miejsce jest gdzie postawic, pozwolenia tez, surowce. juz trzeci...
Po zalogowaniu i kliknięciu w przycisk GRAJ otrzymuję poniższy komunikat: Niezależnie z jakiej przeglądarki się łączę, niezależnie od dnia i...
Witam, zauważyłem, że anulowanie budowy kopalni żelaza powoduje, ze zasób znika i trzeba go odkryć na nowo.
za klejnoty dodałem sporo rudy złota do złoża, total = 7800, zaplanowałem tam kopalnię, żeby się wybudowała przez noc; rano nie była zbudowana,...
Cześć. Zauważyłem, że po kliknieciu na do chatkę leśnika(lisciaste) wyswietla sie informacja "czas produkcji: brak" A jak chcę zbudować...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.