Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Podczas ulepszania kopalni miedzi: Ikonka surowca miedzi przesłania tekst z procentowym postępem w pracy. Ot taki mały niuans. Pozdrawiam debug...
Mam taki oto problem. Mianowicie zdecydowalem sie na sprzedz 400 grudek zlota za 100 monet. Oferujacy zaakceptowal transakcje, mnie grudki zeszly z...
Wczoraj zacząłem robić sobie przygodę "Ryczącego Byka". Wysłałem po blokach zaproszenia do znajomych jeden otrzymał bez problemu, drugi jak została...
Przeglądarka ucina mi opcje handlu. Posiadam szprzęt hp-mini 210-1000ew nie wiem czy to wina komputera czy przęglodarki i czy jest jakas mozliwosc ...
i znowu to samo czat ktory znika nastepnym razem zanim wyciagne moja karte bankowa sastanowie sie 100 razy:(
W grze znajduje się błąd polegający na tym, że gdy na odkrytym przez Geologa złożu, postanowimy postawić kopalnię i trafia ona na listę budowli do...
Witam, Od 3 dni mam windows 7. Mam problem że wchodzę w grę i tylko mam białe tło. Nic więcej. Proszę o pomoc
wymienie sie lootem w wikingach
Witam.Po ostatniej przerwie technicznej w oknie rozmów,wciąż wyświetla mi komunikat "Brak dostępnego serwera rozmów".Dzieje się to w każdej...
Witam mam pytanie po zalogowaniu sie do gry wszysko jeste ok tylko nie moze mi załadowac okienka czatu... tak jak wy macie tam wiadomosci szept...
Witam Mam problem odeslalem generala z przygody okradac bogatych wraz z 180 zolnierzami general wrocil ale niestety bez zolnierzy co ciekawe...
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, ale chyba od ostatniej przerwy technicznej uporczywie po zalogowaniu łączy mnie z global-1, a nie tam gdzie...
Od wprowadzenia ostatnich nowości po każdym zalogowaniu jestem na czacie G-1 do tego wkurza ten śpiew ptaszków który za każdym razem muszę wyłączać....
Mam problem z usuwaniem magazynów, kiedy wybieram wyburz budynek i najeżdżam na magazyn reakcja jest jak przy próbie przesunięcia - tj. brak...
Mam problem z ludźmi a dokładnie a armią. W nagłówku u góry gdzie sa patenty i statystyki ludności piszę ze mam 860 oddziałów wojska, 130...
Poskładałem się z kolegami z gildii na czarnych rycerzy "po 100mapek". Przygoda zakupiona i odpalona dnia 19.09.2012 w godzinie między 2:00 a 3:00 w...
wszystkie 5 obozów zniszczyłem i lipa Misja się nie zakończyła, a w menu zadań nie mam ikony do zakończenia - mam tylko: WEJDŹ, POKAŻ SZCZEGÓŁY,...
Wymagane ilość członków Gildii ukończyła to jakże "wdzięczne" zadanie, a szef Gildii go nie może zakończyć, bo go zwyczajnie nie ma. Trzeba usprawnić...
Witam, Jest pewien kłopot, bardzo możliwe ze wynikający z mojego braku doświadczenia :o O co chodzi? >> Po kliknięciu na handel ze znajomym...
W podsumowaniu gospodarki jest drobny błąd z wodą. Pokazuje, że produkujemy ją z młynu wodnego, ale wodę także zużywamy w młynie wodnym !? ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.