Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Czemu support nie odpowiada? W dniu 21.09.2012 [Ticket#PL-2012092111000106] pozniej 27.09.2012 napisalem ponaglenie ale rowniez zadna...
Witam! Po zakończeniu zadania pojawia się do kliknięcia pod spodem opcja, dwa identyczne przyciski: "ZAKOŃCZ" moim zdaniem powinno być "ZATWIERDŹ" i...
witam zakonczyłem przygode zgodnie z poradnikiem i nie wrocilo mi do garnizony 155 żołmierzy co teraz
jak sprzedać kupić przygode
Witam wykupiłem klejnoty zapłaciłem za nie poprzez przelewy 24 i mimo tego do tej pory nie zasiliły one mojego konta - czy jest jakas awaria czy też...
jak mogę wykasować dane karty z pamięci aby nie były w pamięci do następnych zakupów proszę o pomoc
nie wiem co sie stało ale przed godziną 21.00 nagle wywaliło mnie z gry po czy nie da się wejść. na strone tak na logowanie tak ale później wywala...
problem Ladowania otrzymanych surowcow dziennych na dom wladki ... 200 miedzi !! 300 zelaza 150 zelaza 300 miedzi
Witam Co jest grane z tymi nagrodami za codzienne logowanie... wczoraj się logowałem a dziś wywala mi że mam 1 dzień logowania... to już nie...
po upgradzie chaty łowcy do poziomu 3 przestał się wyświetlać. Dodatkowo po uruchomieniu gry, gdy przesuwa sie mapę i obejmie jej zasięgiem chate...
Już od pewnego czasu coraz więcej osób pyta się, dlaczego ma na handlu ofertę za 22 czy 23 dni? Można to usunąć, klikając Natychmiastowe za kończenie...
Nie wiem gdzie to pisac a wiec pisze tu! kiedy wkoncu cos zrobicie z tymi lagami? w ciagu dnia nie da sie grac wiadomosci/zaproszenia/handel dziala z...
Grr :) Przygoda zamknięta. Raport z bitwy jest. Brak nagrody i zadanie dzienne niezaliczone "ukończ bagienną wiedźme". Da się coś z tym zrobić ?...
Proszę o pomoc w zrozumieniu załącznika. Takie cudo pojawiło mi się po uruchomieniu gry.
Mam -17 bezrobotnych obywateli. W budynkach nie brakuje. Przez noc zamiast przybyć zmalało. dziwne
Takich jaj jeszce nie mialem wiec opisze na forum .... Robilem sobie dzis wiktora zrobilem pierwszy blok - wszystko ladnie weszlo, zrobilem 2gi...
Witam. Nie jestem pewny czy w dobrym dziale ale nie znalazłem bezpośredniego do debugowania, bądź przeoczyłem. Przeglądnąłem również forum na...
Witam, grając już 3 miesiące i mając 26 poziom odkryłem nie wiem, ale jest bug taki w grze że znikają budynki. Mając piekarnie na 3 poziomie...
Witam, Znalazłem błąd w opisie zadania. Teraz jest "Przygotuj wystarczającą ilość bloków marmuru, aby zyskać 250 szt. marmuru" Chyba należy...
Witam, pytanie - czy tylko ja mam problem ze stona startowa?? wszystko jest na bialym tle i rozwelczone w pionie... chyba dobrze opisalam
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.